Това се моите творби

• Началник на темата Началник на темата Radi
  • Начална дата Начална дата
За мен ти си един от " спецовете" на мънистата!!!:loveglasses::clap:
Красиви мънистети творби!!!:clap:

ПОМОООООООООЩ

Момичета много моля за помощ, този часовник трябваше в сряда да бъде подарен на децата от дневен център за деца с увреждания "Дъга" но след изпиране погледнете какво стана с конеца на Туити. Шит е с конци Мадейра, на път съм да откача :uhhhh::evil::evil:

:confused: с един цвят ли беше основно Туити? И как е възможно така да се размие - на места да потъмнее а на други да изсветлее?:(
Но и така е добре, дефекта става ефект. Децата няма как да знаят основният цвят в схемата какъв е.

:( Ради наистина е за яд, как може да се предлагат конци с такова качество, ами ако това не беше часовник, а някой голям гоблен и след като е вложен толкова труд да се получи това, направо е кошмар.:mad: Искрено ти съчувствам и напълно те разбирам. Такова нещо не ми се е случвало и не пожелавам на никой да му се случи.:(

Права си Кара, това е ужасно.Разми се на места понеже като го сложих в легена да го пера и разтърках панамата с малко течен сапун и Туити там където съм го търкала изсветля, и аз веднага го извадих от водата. Самата вода стана жълта. Много ме е яд, но това е часовник нов ще има и ще го поднеса на децата без повод, но ми объркаха плановете. Трябваше да бъде изненада за болните дечица на утрешния пикник но, ще отидем да ги видим следващата седмица и ще им го подарим.Никога няма да шия вече с други конци освен ДМС.:(:confused:

Аз шия с Ариадна и български и такова нещо не ми се е случвало.също ги пера с течен сапун ,но без много търкане/то моите мъници нямат време да се изцапат.Но съм съгласна с Цвети,че дефекта е станал ефект.Не се ядосвай.

Нищо страшно не се е случило.Най-вероятно течния сапун е предизвикал някаква реакция.Може би трабва да внимаваш изобщо с употребата му.

Благодаря момичета за съветите и мненията. Мина, винаги пера гоблените с течен сапун, никога до сега не съм имала проблеми, но и определено никога вече няма да ги пера с течен сапун. След няколко дни ще снимам новия Туити и стария, който виждате в момента. Тъй като и съпругът ми не можа да повярва изпрах гоблена отново и Туити вече е бял напълно и две от цифрите частично се изпраха. Ще си го запазя, за урок.:confused:

Ради, какъв е тоя течен сапун-буквотрепач, да не е за бяло пране...

почвам да си мисля че е имало белина в него.аз съм ползвала няколко марки ,но както вече писах таквоз нещо не ми се е случвало.

Ураааааа, успях най-после Много ми е трудно да направя хубава снимка на тези мъниста, но се надявам да добиете представа за гоблена

/

Много хубав е станал Архангел Михаил.:clap::clap:А на живо съм сигурна,че направо греят мънистата.:clap:

Чела съм, че мънистата не са никак фотогенични, но си личи че гобленът е много хубав!!!:loveglasses::clap::kissyou:

:clap::clap::clap:Много хубав е станал!Моят Исус е на фаза опънат на подрамка и намазан с два слоя безцветен лак:DРеших да рамкирам без стъкло.И да кажа,че го изпрах със студена вода без да мачкам и извивам.Боите не се промениха.:kissyou:

Поздравления Ради,много е хубав.Ще прескоча до Панагюрище - да ме обучиш,че ме е страх да опитам:confused:

Назад