ПРЕДСТАВЯНЕ

• Началник на темата Началник на темата Leti
  • Начална дата Начална дата
Привет на всички!Казвам се Красимира от Шумен и съм във форума за втори път.Имах предишна регистрация,но не знам по какви причини за регистрацията за Асеновград не можах да се запиша и за тази в Шумен си направих нова.Шия от доста години ,но на конференцията в Шумен бях очарована от видяното.Много полезна е такава среща ,всеки може да си'' свери'' часовника.Пожелавам на всички спорна работа !

Здравей, Красимира. Ти получи награда за най-нов съфорумец. Явно не е било така, но така се виждаше при регистрациите.
Можеш да си направиш темичка с ушитите гоблени и да я поддържаш, може и албум да си направиш. Да се надяваме, че за Видин няма да си правиш нова регистрация....Приятен ден от мен!

Здравейте,казвам се Катя и съм от Варна.От известно време съм регистрирана във форума,но чак сега се престраших да се представя.Обичам много да шия,да пробвам нови техники,бодове,дизайни.Смятам,че членството тук освен много приятно,ще ми е и много полезно.

Здравейте,казвам се Катя и съм от Варна.От известно време съм регистрирана във форума,но чак сега се престраших да се представя.Обичам много да шия,да пробвам нови техники,бодове,дизайни.Смятам,че членството тук освен много приятно,ще ми е и много полезно.

със сигурност ще ти е интересно :yes:

Здравейте на всички!
Аз съм нова тук. Ще ми бъде приятно да общуваме :-)
Аз съм Мими и съм от София.
Имам голямо желание да ушия хубав гоблен и се надявам тук да намеря интересни неща :-)

Здравейте момичета,вчера се регистрирах тук.Отскоро шия гоблени,а сега съм се запалила по коледните миниатюри,даже ми допаднаха публикуваните тук модел4ета.Аз се казвам Елизабета и съм от ШУМЕН!

Здравейте, казвам се Мария и съм от Берковица. Обичам да шия гоблени, тома ме зарежда с много положителна енергия. Надявам се тук да намеря много интересни модели и схеми.Всичко хубаво от мен и приятен ден!

Здравейте, на 25г. съм от Благоевград. Имам ушити около 20 гоблена за момента. Ще се радвам да споделя хобито си с вас.

Здравейте момичета!
Казвам се Елена и съм от Варна!От скоро започнах да шия гоблени и много ми харесва,а и ме успокоява.Тук намерих много полезни съвети.

Здравейте :)
Днес се регистирах и мисля, че днес е и подходящ ден да се представя.
Аз съм Лора и в момента живея и работя в София.
Откакто се помня наблюдавам как майка ми създава невероятно красиви гоблени (част от които избрани, а някои и подарени от мен).
И...естественото продължение на историята е, че от известно време аз също се отдадох на това прекрасно хоби.
Радвам се, че сега попадам на хора, които споделят същата страст.
С пожелание за топла януарска вечер :)

Назад