ПРЕДСТАВЯНЕ

• Началник на темата Началник на темата Leti
  • Начална дата Начална дата
Здравейте и от мен!
Запалих се по това хоби от няколко години и имам един ушит гоблен "Коне в реката". Сега шия "Слънчев кът", но за съжаление нямам времето, което искам за да се отдавам повече на тази моя страст, но въпреки всичко бавно, но славно напредвам:).
Казвам се Ралица, на 34 г. от София, попаднах в този форум благодарение на един мой скъп приятел flame_froide, който е запален гобленар.

Здравейте на всички.Явно съм доста назад с материала в гобленарството или по-точно казано нямам какво да покажа.Но ме сърбят ръцете да опитам и дай боже скоро и аз да се похваля с мое произведение.

Здравейте на всички.Явно съм доста назад с материала в гобленарството или по-точно казано нямам какво да покажа.Но ме сърбят ръцете да опитам и дай боже скоро и аз да се похваля с мое произведение.

Добре дошъл/дошла, запрятай ръкави и ни изненадай скоро :oops:

Здравейте и от мен.
Казвам се Пепа и много се радвам да попадна на място, където мога да споделям и намирам полезни за любимото ми хоби неща. Шия гоблени от 15 години и въпреки че не разполагам с много време вече имам колекция от цели 8 ушити. Много, ама много обичам голените и времето, прекарано в шиене е най-голямата релаксация за мен. Още веднъж ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ от мен.

Здравей, Пепи. И аз съм Пепа...:idea: Добре дошла тук и съм убедена, че ще откриеш нови неща свързани с гоблените- нови техники, нови трикове и не на последно място и нови приятели.:kissyou:

Здравейте!Казвам се Нели.Обичам гоблените,но за сега нямям време за това.Пропуснала съм броеве от списанието,но за това ще пиша друг път и на друго място.

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!Четох,четох и стигнах до извода ,че с моя единствен ДОСЕГА гоблен съм много назад в материала и има много да наваксвам.Чудех се какъв да бъде вторият ми гоблен -първия беше молитвата.Исках нещо весело и си харесах слънчогледите на Алиса, но не знам как да ги намеря -ако можете помогнете ми или ако имате схемата още по добре на имейл-liliapz@abv.bg.Благодаря предварително.

Здравейте на всички.Влизам в клуба на създателите на красоти с голямо желание.Надявам се,с Ваша помощ, да се науча и усъвършенствам.Всичко започна с идея за подарък на най-добрата ми приятелка-гоблен със снимка на нея и съпруга й.Една колежка ще го шие.Но на мен ми стана интересно и понеже тази колежка не иска да ми вземе пари за труда си,реших да й направя подарък-гоблен на черна панама(няма такъв и никога не е шила такъв).И така днес си закупих гоблен на черна панама-роза във ваза,купих си игла и едно кръгло,на което се опъва гоблена,за да не се криви(забравих как се казва) и сега чета из интернет и се самообучавам.Каквото и да стане-знам поне,че ще го направя с желание и ще го подаря от сърце.Дано с Ваша помощ се получи.

Здравейте, казвам се Вяра и съм на 24г от София от около 3 години се занимавам с шиене. В момента съм започнала да шия два гоблена едновременно, "Зеления замък" и "Чудотворната икона". Шия основно събота и неделя, но и през седмицата след 17h, тъй като съм на работа и там няма как да взема да шия, но естествено ми си иска.:-|

Здравейте, аз съм Ива. Започнах да шия преди няколко години, но нямах много време и срам,не срам ще си призная, че имам само 3 ушити :shy2: От скоро съм в чужбина и вече имам доста време. Благодарение на съфорумка се сдобих със схемата на "Българка" на Солария, която с огромно желание започвам сега. Благодаря, че Ви има и сте толкова мили и отзивчиви :kissyou:

Здравейте на всички от известно време чета и разглеждам вашите прекрасни творения и реших и аз да се присъединя към вас.Казвам се Катя и съм от гр.Хасково. От малка още изпитвам голям интерес към гоблените и бродирането ми е любимо занимание, когато бях на 10г. за първи път видях гоблен изработен от една моя леля, която го беше подарила на дъщеря си и бях много впечатлена от красотата и величието на гоблените. В последствие тази моя леля ме научи да бродирам и това стана моето любимо занимание.За жалост през годините нямам много ушити гоблени, защото не винаги ми оставаше време, но винаги когато имам такова го прекарвам с гоблена :)
Много ще се радвам да бъда сред вас и да споделяме заедно любовта си към това изкуство.
Хубав ден на всички!
Поздрави!
:)

След 10години...

Здравейте,имам регистрация в тоя форум от близо 10г. Горе долу до това време шиех редовно и запалено. После животът ме завъртя и любимото хоби беше изместено от други неща. Наскоро пак извадих инвентара и един недовършен гоблен. Желанието се върна още с първите бодове/а си мислих,че сигурно съм забравила как се прави/ .... Е не съм явно е като карането на колело.

ПП. Блондинска работа :) казвам се Стела и съм от Варна.

Здравейте, от доста време ви чета и реших да се присъединя към групата на творящите красоти. Гоблените са ми хоби от около 8 години и с всеки изминал ден желанието да шия се засилва. Благодаря на всички участници във форума, от които научих много.

Здравейте :)
Чела съм форума но едва наскоро реших да се присъединя към вас. Когато бях малка гледах как майка ми шиеше гоблени почти всеки ден и естествено и аз се запалих... Сега си шием и двете (за жалост баща ми и сестра ми не успяхме да запалим, но и двата имат опит в шиенето :D ). За сега тъй като нямам много време и съм ушила доста малко гоблени се причислявам към начинаещите.
Радвам се че съм сред вас и пожелавам приятен ден на всички! :)

Здравейте всички,
и аз съм от тези,които са болни от болестта"гоблени". Радвам се,че Ви открих,защото намерих много интересни неща тук.:hello:

Здравейте на всички любители на гоблените. Шия от няколко години и много ми харесва. Много се радвам че съм част от този форум, както и малка частица от света на гоблените. :hello:

Здравейте!Много се радвам че най-накрая открих този форум.Започнах от скоро да шия ей така гоблени защото имам много свободно време.И така по малко се зарибих както се казва с тях.

Назад