Здравейте и от мен. Днес реших да се регистрирам и аз. Казвам се Йорданка и съм на 39 години. Шия гоблени от около 15 години. Имам 6 завършени, а в момента шия "Зимно вълшебство".
Добре дошли на всички! Ето в този раздел http://www.goblenite.org/forumdisplay.php?f=15 нашите приятели по градове или близки дестинации се срещат, обменят опит, празнуват заедно, ходят на срещите:flower: и на другите градове,когато им се отдаде възможност.
Здравейте,регистрирах се преди броени минути,дори още не съм разгледала темите. Казвам се Мариана и съм от Кърджали,на 36 съм.Имам 5 завършени гоблена,а от няколко дни шия Българка на Солария. Надявам се да намеря приятели сред вас. :flower:
Добре дошла Lady_Meri,добре дошли и на другите момичета! Тук е много интересно,има толкова красиви неща,че времето няма да ви стигне да разглеждате!:flowerlove:
Здравейте, аз започнах да шия гоблени от известно време и се надявам да се справям що годе добре. Едва сега разбрах колко е ценно да обменяш опит с хора, които са отдадени на създаването на красиви гоблени. Казвам се Александрина и се надявам да бъда полезна с каквото мога! Приятен ден!
Здравейте!
Казвам се Ана и съм любител на гобленарското изкуство.Това което съм работила до сега са:"Замъкът Монте Кристо","Стареца с лулата","Св.Георги","Мадона Феручи" и "Казанска Мадона".В момента работя В/у "Сиси".
Случайно попаднах във форума и реших да се регистрирам.Надявам се за в бъдеще да обменяме опит и материал.
Здравейте и от мен! Казвам се Веселка. Шия гоблени от ученичка, макар, че последните години не съм толкова активна, но сега отново се запалих и продължавам с удоволствието
Здравейте! Казвам се Краси 49.Отдавна съм регистрирана но преглеждах само сайта докато снощи едно много приятно и слънчево дете Камелия ме покани тук във форума и аз приех .И ето ме днес сред вас дано не съм оплескала нещо и да пиша на неправилното място Нещо за мен-от 1970 год шия гоблени с доста години прекъсвания поради заетост в работата ми .Сега съм вече Пенсионерка и с удоволствие се отдадох на любимото си хоби.Последните ми творения за 1 год уших два гоблена "На Коледа у дома" и "Летен залез" на Гоблен сет. Сега ще почвам "Фарът"на същата фирма .В промеждутъците уших доста новогодишни и великденски минита "Коне в реката" Направих няколко дръвчета от мъниста, една орхидея от чорапогащи .С една дума уплътнявам си времето . Надявам се тук да намеря много нови приятели и да посетя някоя от сбирките ви.Поздрави на всички
:hello: na vsi4ki v tozi 4udesen forum,neka i az da se predstavya na 35 godini sam ot dobrich ne moga da se pohvalya mnogo poneje sam na edva na pirviya goblen no stra6no mnogo mi haresva tova hobi
Здравей nigyar добре дошла при нас!Тук е толкова красиво - с часове можеш да гледаш страхотни гоблени и най-различни неща сътворени от много талантливи жени...
Здравейте ! Попаднах във форума търсейки инфо какво да правя след като уших първия си гоблен, тъй като не е правоъгълен, а се е изкривил ? Моля за помощ !
Здравейте, благодаря, че ме приехте! Казвам се Ваня и обичам да бродирам гоблени също като вас! Нямам чак толкова много, досега съм си нашила 4 гобленчета и имам още два наполовина, но се опитвам по мъничко да ги довърша, че толкова много красоти виждам по форумите и групичките във фейсбук.... Това хоби си е едно от най- прекрасните!