Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
abazova_s,mina,ползвам ги с удоволствие и без страх понеже са ламинирани и спокойно могат да се измият дори.Къдравото не е дантела ,а хартията е изрязана така и имитира дантела.

Последно редактирано:
Аз една част видях на живо в Бургас, но сега се насладих и на останалите модели - първо че се много свежи и весели модели, второ са изключително прецизно направени :clap:
Сонче :kissyou:

7

Ах, тези подложки! И аз имам две- за "интим сервиз". Ползвам ги и всеки път споменавам Соня. Благодаря!

:kissyou: БЛАГОДАРЯ,Соня!!!
2nqzdz6.jpg

Много красива изработка! Прекрасен подарък за мен!

ЕХ

Празниците чукат на вратата ,а Стефи нищо не е показала ..:idea:Хайде нямам търпения да видя нещо красиво и оргинално оформено ...:kissyou: Чакам:idea:

Соня, поздравя за новите ти попълнения, които си показала на страничката и за креативната ти мисъл, която прави познати неща да изглеждат по вълшебен начин.:clap:
Бих искала да те помоля за 2 схемички, но пощата ти е пълна.:blueflow:

Дълго време не съм влизала тук. Alessina извинявай за неудобството.А за bole и тези които надничат и се чудят какво става ще покажа малко миниюри.Книгоразделителите ми станаха любими,ших една серия с благотворителна цел,хубав атрибут за малки и големи.:loveglasses:

Сонче, така съм се затъжила за теб....:kissyou:
Книгоделителите са много хубави !
и успешно ламинирани :clap:/ тук в А-д нещо не я могат тази операция/

Сонче и аз съм се затъжила за теб, но видях че си се записала за Националната среща, така че ще се видим скоро.:loveglasses:
А колкото за нещата изработени от теб- винаги перфектни, независимо дали са малки или големи!!!:clap::kissyou:

Сонче, както винаги - КРЕАТИВНА и ОРИГИНАЛНА .............:clap::clap::clap::clap:
Чудесни са всичките неща - много сладурски. И само да попитам - гърба на книгоразделителя е от картон, а това накъдренкото как се получава?

Сонче, както винаги - КРЕАТИВНА и ОРИГИНАЛНА .............:clap::clap::clap::clap:
Чудесни са всичките неща - много сладурски. И само да попитам - гърба на книгоразделителя е от картон, а това накъдренкото как се получава?
Това се изрязва със бордюрен пънч.

Отново виждам прекрасни нови попълнения в страничката ти - перфектно изпипани разделители, сладурски детски миниатюри... :clap::clap:Поздравления!:kissyou:

Благодаря на всички посетили страничката ми.Макар да не бях много продуктивна през тази година се готвя за националната среща и се радвам ,че ще се видим отново.

Мони детските ще рамкирам така както са показани по 2-3 в рамка,но има време.

Диди,виждам ,че Юра ти е отговорила на въпроса,но и аз да обясня.От един лист А4излизат 4 броя книгоразделители.Предварително съм принтирала 4 мисли ,сентенции,крилати фрази….Изрязвам с бордюрен пънч/при липса на такъв може и къдрава ножица/Панамата лепя със сухо лепило и следва ламиниране.Зная,че има ламинат с две дебелини ,по-дебелия е по-хъбав.По същия начин правя и подложките за чаши.Ползвам ги всеки ден и не са мръднали.Ако се изцапа се забърсва,а дори и може да се измие/трябва да са ламинирани добре/

Назад