Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
Браво !!!!

Е отдавна чаках да видя какво ще покажеш . Невероятни неща си сътворила .Както винаги перфектни са !!:clap::kissyou:

Големите творби са малко заради тези дребосъци:idea:завладяха ме това лято,това е подготовката ми за първия учебен ден:kissyou:Мечо Пух ме плени,толкова е сладък ,започнаях да чета книгата и сложих разни фрази на гърба на книгоразделителите.

И морската тема ми хареса, но книгоразделителите ме плениха :loveglasses:
А и Мечо Пух е любима книга на цялото ми семейство....така че сигурно съм пристрастна. Олеле...ама то имало и котки! Окончателно ме спечели :D :D

Соня ти все така ни "натръшкваш" изведнъж!!!!:loveglasses: Всичко е прелестно!!!:clap: Пермините са се увеличили. Морските май не съм ги виждала, а рамкирането отново отлично!!!:clap:

Поздравления и от мен.:clap:
Пермините са повече от прекрасни и чудесно оформени ,но аз се прехласнах по книгоразделителите.Би ли споделила начина на оформление.Това цветни картончета,изрязани отстрани ли са?Стори ми се и че са ламинирани.
Аз веднъж пробвах да ламинирам един,но нищо не стана-явно беше много дебел.

Приеми и моите поздравления! Пермините са перфектни, рамките им също са подбрани с много вкус. Но и в книгоразделителчетата ми "останаха очите"- много са ефектни. На какъв каунт панама са?

ъ

Дълго мислих какво да напиша, но с думи не мога да изразя възхищението си. Няма как животинките с книжките да не предизвикат желание у всеки да отвори книга. :blueflow:

Благодаря на всички оставили отзиви:kissyou::kissyou::kissyou:
Книгоразделителите са заразителни,да боцнеш това моделче,после другато и така.......Относно оформлението да кажа:шити са на аида 14;залепени са върху цветен картон 160 гр.,предварително накъдрен и почти всяко има на гърба си принтиран надпис/цитат,мисъл/;котките са оставили дири/печатано с ръчен печат/
За да не се цапа са ламенирани:rainbow:

Последно редактирано:
Всичко е прекасно :clap:
Сонче, винаги си била много креативна....аз откривам света на някои техники доста след теб та се връщам да разглеждам отново и отново :greeneye:
Книгоделителите на Vervako на мен са ми слабост - наистина не можеш да решиш кой да не бъде избоцкан :D

Прекрасни неща, останах без дъх до последното дребосъче. Да се разглеждат твоите неща е винаги голямо удоволствие. :)

Преди да мина на новогодишна тема исках да се отчета с моите дребосъци"подложки за чаши",но нещо не успях да се справя с радикала:mad:

Браво !!!!

Е вчера щях да пиша ,че те няма :confused: Все едно ми прочете мислите :idea:
Както винаги много оргинално и красиво направени тез подложки :clap:
А да ли няма да подаряваш на целия град:gipsy:

Е вчера щях да пиша ,че те няма :confused: Все едно ми прочете мислите :idea:
Както винаги много оргинално и красиво направени тез подложки :clap:
А да ли няма да подаряваш на целия град:gipsy:

Соня има много приятели. Сигурна съм,че не всички все още са получили подложки.
За щастие аз съм една от получилите.
Много красиви и най-важното- много практични.

:rainbow:bole,за мен останаха само 4 подложки и снимките:D
Ниа,радвам се,че ги ползваш:kissyou:

Чудесни са.Никога не би ми дошла такава идея.Соня да те питам ,дантелката плетена ли е .Златни ръце.Аз не бих посмяла да ги ползвам.:clap:

Назад