Пушачи или непушачи...

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
твърдо НЕ на цигарите
от малка ги мразя ненавиждам всички около мен винаги са били пушачи:confused:
;)
и аз никога не съм пушила и не съжалявам макар че около мен винаги се е пушело, но пучачите започнаха да намаляват значителноhttp://www.goblenite.org/images/smilies/s_thumbup.gif

Да моята слабост - цигарите. Не мога да спра да пуша. Все напразни опити - и все продължавам като комин да пуша.

Пуша....много...дори повече от много. Никога не съм се опивала да ги откажа, вероятно защото не ми пречат цигарите. Пътувам много и честно казано, се дразня когато има места където не се пуши.

Не пуша и съм твърдо против цигарите.Радвам се ,че и в моето семейство и в семейството на мъжа ми няма пушачи. :) Знаете ли колко може да се ушие докато се изпуши една цигара? ;)

Аз твърдо не пуша за това,че димът от цигарити ми действа зле в смисъл не мога да го понасям и за това съм абсолютно против цигарите.

Не съм точно от непушачите,защото от време на време припалвам.Особено когато реша,че ми избива баланса което ех много рядко.

Аз съм от тази порода,дето могат и без цигари,но пусти навик!:(Спирала съм ги за 1-2 месеца,и после отново:smokin:.
А като седна на компа,е, немога без цигарка.:D

Пуших много,по кутия на ден цели 15 години(въпреки,че съм само на 30).Но сега съм горда с постижението си-от 08.06.2009г не съм слагала цигара в устата си.:clap:

Аз също мога без цигарая,но когато съм много бясна или когато съм с приятелки могада запаля и това не може да ме превърне вече в пушачката която бях в смисъл повече от 5-6 цигари на ден.

Пушила съм преди години, от глезотия, не че ми харесваше много-ей така, на кафе с приятелки.От три години и нещо не съм пипала цигара и съм безкрайно доволна от себе си.А мъжът ми ,който през живота си не е палил цигара е по-доволен и от мен.

На мене също не ми харесва идеята да пуша като комин,но от време на време не е толкова опасно стига да го осъзнаеш.Съпуга ми например или пуши или не.Една -две кутии на ден не му мърдат докатжо аз не съмтака.:smokin::smokin::smokin:

аз пушех по кутия на ден, съпругът ми също. Пробвахме да откажем цигарите по отделно, но не се получи. Той ги откаже за една седмица, но през това време аз пуша и го дразня, аз спра за около седмица, но той около мене пуши и ме дразни ... и така известно време. Накрая решихме, че трябва и двамата едновременно да спрем. Така и направихме и от инат ли, от какво ли, да не пропуши единия преди другия и вече седем години не пипвам цигара.
Съветвам всички да се оттърват от този гаден навик. Много по-добре се чувствам без цигарите.

Аз съм от групата на пушачите.Два пъти правя опити да ги отказвам, спирам за няколко месеца и пак:smokin:Но сега твърдо съм решила да ги спирам:(

Аз съм от групата на пушачите.Два пъти правя опити да ги отказвам, спирам за няколко месеца и пак:smokin:Но сега твърдо съм решила да ги спирам:(

Ако наистина твърдо си решила да ги откажеш ,не спирай да опитваш и не се отчайвай след всеки неуспешен опит накрая ще стане от самосебеси .Гарантирам ти от опит го знам аз седем месеца ги отказвах и накрая ги отказах вече четири години не пуша и съм мноого щастлива ,а добре попушвах по кутия и половина на ден :( Дори и бременна с двете си деца пушех за което много съжалявам но ..........

Назад