Пушачи или непушачи...

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
БЛАЗЕ НА НЕПУШАЧИТЕ!!!
Аз прадължавам да пуша като издънена печка:shy2: и май ми харесва!

Здравейте,
и аз съм от пушачите,дето само се канят да ги откажат и все не ми достига воля.Когато съм болна все си казвам - никакво пушене вече,но като оздравея толкова ми е сладко да запаля, че нямам думи.А трябва да ги откажа.Моля помогнете ми.

...

Пуших две години, всичко живо около мен пушеше и аз да не остана по-назад, но така и не ми допаднаха тия цигари. Един ден срещнах бивш мой съученик, като ме видя с цигарата каза: "Кво се излагаш с тия цигари, бързаш да умреш ли...?":shy2:, загасих я пред него и му казах, че това ми беше последната цигара и от тогава не съм се сетила даже за тях

Когато бях пушачка,всяка вечер оставях цигарите............................................
на шкафчето за да са ми по-близо сутринта.........................................................:uhhhh:

:)

от 15 години не пуша:confused:
много лесно е да откажеш цигарите като си била бременна и само от вида на кутията ти се е гадило:zippie:
после 6 месеца кърмене...
и после вече твърде много време е минало,за да пропушваш пак наново:idea:

и аз мога да се похваля
непуша вече 6месеца....
чуствам се чудесно
трябжа да сте добре мотивирани
за да ги откажете
успех:idea::idea::greeneye:

В книгата-Методът Силва е описан много добър метод на отказване от цигари.Също и за отслабването.Който не е чел може да прочете.:kissyou:

Аз съм твърдо НЕ! Когато бях на около 15 две мои приятелки се опитваха да ме научат,но толкова се отвратих,че до ден днешен не съм опитала.

аз съм от групата на пушачите:smokin:, но честно да си кажа мога и без цигари , но навика си е навик:(

аз съм от групата на пушачите:smokin:, но честно да си кажа мога и без цигари , но навика си е навик:(

Лош навик. Ако наистина можеш без цигари, по добре ги остави. Аз все още не пуша, след като ги оставих за пореден път и скоро пресметнах, че около 1/3 от заплатата ми би отивала за цигари, ако пуша по 1 кутия на ден!!!

Не пуша .Получавам пристъпи и ми мирише много кофти.За сметка на това колегите ме окъдяват порядъчно:(

Аз настинах много лошо в края на Февруари и кашлях цял месец. Т.е. от 24.02.2009 спрях цигарите. В края на Март някъде или началото на Април спрях да кашлям. Преди Великден -16,04- като ми се припуши и пуших цялата седмица до 26,02,2009 включително. Но изненада - пак започнах да кашлям. Сега пак съм в процес на отказване. Кажете ми ще ги откажа ли въобще, и има ли връзка с кашлянето?

Доколкото знам, макар аз самата никога да не съм пушила, редовните пушачи си кашлят.
15 години дишах дима на двамата си родители - пушеха толкова много, че димът се виждаше как се носи из стаята. В един ден започнах да се давя в кашлица като болно куче и като стана това няколко пъти - спряха да пушат в къщи. Но и до ден днешен попадам на някои нахали, с които съм седяла на една маса и са ми издухали няколко цигари в лицето - въпреки, че винаги си показвам неодобрението - и всеки път започвам да кашлям....
Мисля, че кашлицата си върви с дима - независимо , дали пушиш или те опушват.

Назад