Пушачи или непушачи...

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Аз съм от непушачите твърдо:D
Но откакто се омъжих станах пасивен непушач, съпругът ми и свекъра пушат като комини и направо не се търпи на моменти , даже не се съобразяват че имаме малки деца :( Затова избягвам много децата да са в една стая с таткото и дядото:confused:

и аз ги спрях преди около седмица,като се надявам да кача някой килограм,че съм едва 40 а сина ми е на 2 години и 7 месеца и е 19 килограма да ми е жив и здрав добре си хапва

и аз ги спрях преди около седмица,като се надявам да кача някой килограм,че съм едва 40 а сина ми е на 2 години и 7 месеца и е 19 килограма да ми е жив и здрав добре си хапва

:D ох, мила , а аз си мислех , че съм зле - моя син е на 3 год и тежи 18 кг, а аз със всичкото напъване да напълнея съм едва 50кг. Е не можах да откажа цигарите за да напълнея , но ти ме успокои ,че има и по тежки случаи от нас :clap:

Аз пуша само наргиле, а и откакто ни се счупи наргилето все по-рядко.
Мирисът на цигарите не ми е приятен, дори понякога ми става лошо.

:D ох, мила , а аз си мислех , че съм зле - моя син е на 3 год и тежи 18 кг, а аз със всичкото напъване да напълнея съм едва 50кг. Е не можах да откажа цигарите за да напълнея , но ти ме успокои ,че има и по тежки случаи от нас :clap:
Боже момичета, как ги правите тези фокуси?
Аз след дъщеря ми си бях 54 кг после се поотпуснах доста...и сега след сина ми направо ме е срам...ама съм 78 кг ( а той е на 2, 9 г. и тежи 15 кг).
:confused:Никога не съм пушила, но ако знам че ще отслабна направо ще пропуша...
Какви ли не глупости пих за отслабване, какви ли не диети пробвах-поотслабна с 4-5 кг и после пак си ги кача за отрицателно време....
Мъжът ми ме подиграва,че вече съм почнала и от въздуха да пълнея...:D

Ieti,не се притиснявай за килограмите си.Да не те плаша, но когато ти отраснат дечицата и те грабнат тяхните вълнения-като виж си се вталила. Не се отслабва от цигари и не ги учи.Аз 15 г. не пуших, а бях по-слаба. Сега пуша и се мразя.

Ieti,послушай vanina . Това с отслабването и пушенето е бабини деветини По добре дебела и здрава от колкото слаба , гладна и недоволна

ТВЪРДО НЕ
Никога не съм опитвала, а и се съмнявам, че ще почна. От миризмата на цигари винаги ми се гади...

да

ЗАБРЕМЕНЯХ 62 КГ.,РОДИЛА БЯХ 105 КГ. ,НЕ ГЛАДУВАХ,НО СУТРИН И ВЕЧЕР ИГРАЕХ КАЛАНЕТИКА,ЗА ГОДИНА И ОСЕМ МЕСЕЦА,СТАНАХ 64 КГ. ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ,НО ПОМНЕТЕ,ЧЕ УПОРИТОСТА ДАВА РЕЗУЛТАТИТЕ !:thumbup:

:( За съжаление пуша като издънена печка. Не правете като менл

marga,никога не е късно да се откажеш.До 11.02.06 год и аз ги пушех като тебе, понякога стигах до 2 кутии на ден .На тази дата казах СТОП на пушенето и така до ден днешен.,и най важното се чувствам много добре.:idea:

пуша точно като комин:smokin:
понякога чак се срамувам от себе си,отвратително
след сегашното основно почистване на дома имам идея да забраня пушенето в къщи.
Замислям се обаче, аз самата дали ще спазя забраната:D:D

пуша точно като комин:smokin:
понякога чак се срамувам от себе си,отвратително
след сегашното основно почистване на дома имам идея да забраня пушенето в къщи.
Замислям се обаче, аз самата дали ще спазя забраната:D:D

Кики ще я спазиш, но това не означава , че ще намалиш пушенето.А аз така опитах, в къщи не пушим, но навън........

И аз пуша доста и се срамувам малко :shy2:, но никога не пуша в къщи. Може да съм пушач, но не обичам да се наслагва миризмата по мебелите.

И как го правиш тоя номер? Явно не си безнадежден случай като мен.Ако можех да не пуша в къщи,никога не бих запалила и навън:smokin:

Назад