Заявки за месец- НОЕМВРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте!Търся тези:Преглед на прикачен файл 176724Преглед на прикачен файл 176725Преглед на прикачен файл 176726
Снимките са от интернет.Тези успях да намеря.Благодаря!
laguna_s@mail.bg
Останаха само средните 3-имам детенцето с мечо и зайко.Благодаря ви,момичета!

Може ли да изпратите и на мен (който каквото има) всичките тези - много ми харесаха.
Благодаря предварително. :kissyou:

Намерени! Благодаря много на milkatg, laguna_s и juliana231, страхотни сте момичета! :kissyou:

Последно редактирано:
Момичета, извинявайте предварително за това, че показвам нечий гоблен, но нямам никаква друга снимка. Издирвам човека който го е шил или този, който има схема на това красимо Доме. Ако се намери аз съм svetlinka_varna@abv.bg

НАМЕРЕН! koleria, ТИ СИ ЗЛАТНА

Последно редактирано:
Здравейте мили момичета, искам да ви помоля за схемата и конците на гоблена "Принцеса в пустинята". Благодаря предварително и приятно шиене на всички! Имейлът ми е: pepelotroz@abv.bg

Здравейте мили момичета, искам да ви помоля за схемата и конците на гоблена "Принцеса в пустинята". Благодаря предварително и приятно шиене на всички! Имейлът ми е: pepelotroz@abv.bg

Срещала съм поне три гоблена с това име.Уточнете за кой става въпрос.:confused:

Момичета някоя от вас да има читав ключ за това момиченце, трябва да го ушия много бързо ;) а моя ключ се оказа не много добър на пръв поглед
имам този ключ ноне ми вдъхва доверие ако някоя от вас го е шила, ще съм безкрайно благодарна ня кой и друг съвет ;)
Благодаря ви много предварително

Статус
Not open for further replies.
Назад