mariqna210484
Гобленар
Здравейте, търся схема на гоблен ''Раждането на реката''.![]()
e-mail:albeni_73@abv.bg
Може ли тази схема и на мен?
mariqna210484@abv.bg
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте, търся схема на гоблен ''Раждането на реката''.![]()
e-mail:albeni_73@abv.bg
Търся този гоблен,че очите ми остнаха в него!Някой може ли да ми помогне?Преглед на прикачен файл 176788 irenapp@abv.bg
Предварително благодаря!
Здравейте,на всички търся легенда на гоблен "Зима в Алпите",ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарна Petrovi_m@abv.bg
Може би трябва да пишем в Интернет ресурси,но все пак ...и аз имам проблем с тази програма!?!Успявам да я изтегля, но когато се отварят схемите са като йероглифи и пише,че компютъра не може да отвори един от файловете!?!Какво да правя???Моля помагайтеМомичета,моля за помощ-получих св.Галина,която търся от доста време,но е в РМ и не мога да я отворя.Опитах да инсталирам РМ,но нещо не се справям.????????? geia7@abv.bg
Момичета,моля за помощ-получих св.Галина,която търся от доста време,но е в РМ и не мога да я отворя.Опитах да инсталирам РМ,но нещо не се справям.????????? geia7@abv.bg
Преглед на прикачен файл 176818Здравейтемомичета,търся тзи коледен ботуш,ако може в графика или ПДФ формат.Благодаря много предварително и лека вечер.kalinka2268@abv.bg
Ето коледния ботуш!Схемата е ПМ!Тук го има http://www.vishivay.com/schemes/series/сапожки/2.html, но аз нямам права да тегля схеми