pakpak
Модератор
Здравейте, на някой намира ли му се този гоблен?
Преглед на прикачен файл 175874
Пощата ми е ow4arowa@yahoo.com![]()
хах ... този и аз го искам...
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте, на някой намира ли му се този гоблен?
Преглед на прикачен файл 175874
Пощата ми е ow4arowa@yahoo.com![]()
Преглед на прикачен файл 175783
момичета да имате този гоблен схема и ключ ариадна

Помолих чрез пощата за тези схеми, но уви, не получих отговор! Затова моля, изпратете ги и на мен Преглед на прикачен файл 175875- inej1949@abv.bg
Бях решила да не шия повече икони,но видях тази ......и си промених решението.Извинявам се,че използвам чужда снимка/писах на дамата/,но много ви моля,ако някой може ,да ми даде информация за гоблена-производител,възможност за закупуване.Разбира се,ако има схема - направо ще съм щастлива!
Бях решила да не шия повече икони,но видях тази ......и си промених решението.Извинявам се,че използвам чужда снимка/писах на дамата/,но много ви моля,ако някой може ,да ми даде информация за гоблена-производител,възможност за закупуване.Разбира се,ако има схема - направо ще съм щастлива!
Пролетта е далече, но отдавна ми се иска да ушия кокичета. Нещо от рода наПреглед на прикачен файл 175882, или подобна миниатюра.
inej1949@abv.bg
Имате поща.Бях решила да не шия повече икони,но видях тази ......и си промених решението.Извинявам се,че използвам чужда снимка/писах на дамата/,но много ви моля,ако някой може ,да ми даде информация за гоблена-производител,възможност за закупуване.Разбира се,ако има схема - направо ще съм щастлива!
Здравейте!Дано ми помогнете -търся схемата и ключа на слънчогледите на алиса-направо се влюбих в тях.Предварително благодаря-пощата ми е -liliapz@abv.bg
пощаПролетта е далече, но отдавна ми се иска да ушия кокичета. Нещо от рода наПреглед на прикачен файл 175882, или подобна миниатюра.
inej1949@abv.bg
Здравейте момичета и момчета! Моля за помощ! Започнах "Момичето с Книгата" на Вилер, но се оказа че има грешка в ключа и сега доста разшивам. Дали някой има ключ различен от моя....
проблема ми се яви в знаците обърнато "L" - черният...даден е 931 (синьо)...няма как да е то...синя коса няма....някакво кафяво трябва да е. А червеното обърнато "L"- го дават 3073+3031....и това не знам как става, при положение че не съществуа DMC 3073....помагайте моля ви....иначе ще го захвърля
![]()