Заявки за месец- АВГУСТ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте!Дано ми помогнете -търся схемата и ключа на слънчогледите на алиса-направо се влюбих в тях.Предварително благодаря-пощата ми е -liliapz@abv.bg

Последно редактирано:
Бях решила да не шия повече икони,но видях тази ......и си промених решението.Извинявам се,че използвам чужда снимка/писах на дамата/,но много ви моля,ако някой може ,да ми даде информация за гоблена-производител,възможност за закупуване.Разбира се,ако има схема - направо ще съм щастлива!

Бях решила да не шия повече икони,но видях тази ......и си промених решението.Извинявам се,че използвам чужда снимка/писах на дамата/,но много ви моля,ако някой може ,да ми даде информация за гоблена-производител,възможност за закупуване.Разбира се,ако има схема - направо ще съм щастлива!

[h=1]Thea Gouverneur[/h]

Имате поща

:kissyou:

Последно редактирано:
Имате поща.

Здравейте!Дано ми помогнете -търся схемата и ключа на слънчогледите на алиса-направо се влюбих в тях.Предварително благодаря-пощата ми е -liliapz@abv.bg

Имам цветна схема, но без ключ, само скан на конците.
Също и xsd схема. Ако така Ви устройва - пишете.

Последно редактирано:
Здравейте момичета и момчета! Моля за помощ! Започнах "Момичето с Книгата" на Вилер, но се оказа че има грешка в ключа и сега доста разшивам. Дали някой има ключ различен от моя....:confused:
проблема ми се яви в знаците обърнато "L" - черният...даден е 931 (синьо)...няма как да е то...синя коса няма....някакво кафяво трябва да е. А червеното обърнато "L"- го дават 3073+3031....и това не знам как става, при положение че не съществуа DMC 3073....помагайте моля ви....иначе ще го захвърля :D

Най-вероятно черното е 938, а червеното е меланж от двата цвята, т.е. по 1 конец от всеки от цветовете.

Статус
Not open for further replies.
Назад