Въпроси относно обновяването на форума

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Честита нова визия!Благодаря на всички за усилията,които положиха за обновяването на форума!:clap:

Ние също благодарим за проявеното търпение и подкрепа!
Светла, последната версия на Opera е 17. Ти коя ползваш?

abazova_s, не разбрах въпроса? Къде искаш да публикуваш мнение а не можеш?

И аз съм още съм в калчищаща, но се надявам с общи усилия да разуча "новият ни стар саит". ;-)

С кой браузер трябва да влизам във форума,че да имам емоцийки?Аз ползвам Google Chrome,но пробвах и с Mozila Firefox.
Пробвах и на друг компютър.Приятелите ми имат емоцийки,явно причината е в мен ,но къде????Help!!!!!

abazova_s, не разбрах въпроса? Къде искаш да публикуваш мнение а не можеш?

Ето тук .Исках да поздравя за новата ни предобивка и да ви благодаря за големия труд който положихте.Опитах се но не виждам от къде да отговоря и затова отговорих чрез цитат.

abazova_s Отгоре и долу в левия ъгъл на темата пише--Публикуване на мнение в темата натисни го и ще пишеш без да използваш цитати,пробвай:idea:

Честито и поздравления! Да ни служи дълго и безотказно! НО!!!, кога ще се обърне СПЕЦИАЛНО внимание на правилния български език и ще се редактират неща, които са в "главата" на Форума или в заглавията на теми, пуснати от Админи и Модератори?! Пример: "МояТ профил", "НовияТ форум..." и прочее... Искрено се надявам на правилно разбиране и своевременно реагиране по този въпрос, най-малкото, защото демонстрира уважение и висока класа!
Приятно пребиваване и споделяне!

Честито и поздравления! Да ни служи дълго и безотказно! НО!!!, кога ще се обърне СПЕЦИАЛНО внимание на правилния български език и ще се редактират неща, които са в "главата" на Форума или в заглавията на теми, пуснати от Админи и Модератори?! Пример: "МояТ профил", "НовияТ форум..." и прочее... Искрено се надявам на правилно разбиране и своевременно реагиране по този въпрос, най-малкото, защото демонстрира уважение и висока класа!

А когато се пише на латиница - тогава какво ? Вярно че правописа си е с тежест ,но за мен лично написаното на латиница е значително по-голямо неуважение .

Много ми харесва. Точен, бърз, красив и съвременен. Браво на хората, който се подрудиха да го има и благодарности от мен

Бих искала нещо да питам - преди в долния десен ъгъл излизаше едно каренце, в което бяха подредени темите и едно скролване се отиваше на темата, която те интересува без да се връщаш в началото. Сега го няма. Може би е променено мястото му, но не го открих.

"Моя профил" съм го забелязал и е въпрос на време да го коригираме. Както съобщихме по-рано, в следващите дни форумът ще се донаглася. Днес ще обърнем внимание на всички забележки изпратени от гобленарки-лингвистки. Ако забележите някоя неправилно изписана дума или пропусната буква, моля изпращайте ми информация на ЛС.

А когато се пише на латиница - тогава какво ? Вярно че правописа си е с тежест ,но за мен лично написаното на латиница е значително по-голямо неуважение .

АБСОЛЮТНО и безусловно се съгласявам, но аз имах предвид "официалната" страна на Форума, а не "личните изяви" на потребителите- това е отделна и... неизчерпаема (меко казано!:)) тема!

ДИНКО, :thumbup:

@zhak и до всички: стари версии на IE не се поддържат вече дори от Microsoft. Ако ползвате IE, обновете го до версия 9 или 10, безплатно е.

@joana: аз ползвам Mozilla Firefox, dinko e c Google Chrome, и с двата браузъра форума работи без никакви проблеми, може би ползвате стара версия, опитайте да я обновите.

@abazova_s: в лентичката под всяко мнение има 2 бутончета: "Отговор" и "Отговори с цитат", ползвайте бутончето "Отговор". Или използвайте формата за "бърз отговор" в дъното на страницата ИЛИ метода описан от manka.

@alessina: Прикачам стария изглед, къде е тази област не мога да я намеря?

Преглед на прикачен файл 170174

Назад