Всичко работи. Светла, какъв браузър ползваш?
Явно е от "Opera" - та.Пробвах от друг и всичко е в ред.Благодаря
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Всичко работи. Светла, какъв браузър ползваш?
разбрах причината промених браузера и иконата се появи , означава ли това че ако ползвам интернет експлолер няма да имам тази връзка?защо при мен в кафявата лента нямам икона за прикачване към ФБ?
abazova_s, не разбрах въпроса? Къде искаш да публикуваш мнение а не можеш?
Честито и поздравления! Да ни служи дълго и безотказно! НО!!!, кога ще се обърне СПЕЦИАЛНО внимание на правилния български език и ще се редактират неща, които са в "главата" на Форума или в заглавията на теми, пуснати от Админи и Модератори?! Пример: "МояТ профил", "НовияТ форум..." и прочее... Искрено се надявам на правилно разбиране и своевременно реагиране по този въпрос, най-малкото, защото демонстрира уважение и висока класа!
Приятно пребиваване и споделяне!
Честито и поздравления! Да ни служи дълго и безотказно! НО!!!, кога ще се обърне СПЕЦИАЛНО внимание на правилния български език и ще се редактират неща, които са в "главата" на Форума или в заглавията на теми, пуснати от Админи и Модератори?! Пример: "МояТ профил", "НовияТ форум..." и прочее... Искрено се надявам на правилно разбиране и своевременно реагиране по този въпрос, най-малкото, защото демонстрира уважение и висока класа!
Приятно пребиваване и споделяне!
А когато се пише на латиница - тогава какво ? Вярно че правописа си е с тежест ,но за мен лично написаното на латиница е значително по-голямо неуважение .