Заявки за месец- АВГУСТ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета , моля за помощ. Търся схема на този гоблен.
x3acG.jpg

v_banowa@abv.bg

Vervaco

Благодаря много момичета за ръцете на Vervaco, сега търся тези красоти за едни бебоци сладки.

Здравейте мили момичета,много моля за тези схеми ако някой ги има

iliana.gn78@abv.bg

Здравейте момичета, наистина ли другите схеми ги няма никой, много моля ако някой ги има да ми ги прати, моля ви от сърце, благодаря много за сватбения но ми трябват и другите

iliana.gn78@abv.bg

Здравейте момичета, наистина ли другите схеми ги няма никой, много моля ако някой ги има да ми ги прати, моля ви от сърце, благодаря много за сватбения но ми трябват и другите

iliana.gn78@abv.bg
Последния изпратих,и една схема на конете но не знам доколко върши работа.

iliana.gn78@abv.bg

как се казва този гоблен с конете много ми харесва?- katq1953@abv.bg

Мили момичета, трябва ми спешно мотивче за картичка за кръщене!!! Търся схема на това пожелание или малка феичка като тези! Благодаря предварително!

молба

Здравейте, моля за помощ за приятелка, търси си трите или поне едно от трите на Гоблен Сет - GC756, GC770, GC773. Публикувани са в "рисунка с игла".

Ще съм благодарна , ако някой ги има и ми ги прати.

СВЕТКАВИЧНО НАМЕРЕН, БЛАГОДАРЯ!

:kissyou::kissyou::kissyou:

Ще помоля за схемите на тези красиви цветя.:angel: e-mael:mariqna_georgieva68@avb.bg

Ще помоля за схемите на тези красиви цветя.:angel: e-mael:mariqna_georgieva68@avb.bg[/QUOTE]

Поща!:blueflow:

Статус
Not open for further replies.
Назад