Заявки за месец- АВГУСТ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Някой да има това чорапче,но в ПМ? Много се мъча с графиката! Благодаря предварително!

kaliakra2002@abv.bg

Намерен! Благодаря от сърце на myny!

Последно редактирано:
Напоследък рядко ми се случва да търся схеми или пък ако търся за приятелка обикновенно.Моя приятелка е луднала по триптихи.Търсих в темата но не видях.Затова моля някой ако го има да го сподели с мен.Предварително благодаря на отзовалите се. :kissyou:Адреса ми е: abazova_s@abv.bg

Благодаря на masha и bozhkova8888 за бързината.Невероятни сте :kissyou:

може ли и аз да помоля за този трептих :kissyou:
благодаря предварително
адреса ми е в подписа

http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=8418&stc=1&thumb=1&d=1 158698498
Моля,ако някой има схема и ключ да ми пише на лични или на ivanela_1979@abv.bg/с долна черта/.Ако е възможно изпратете и на мен триптиха, защото от руския сайт не ми го отваря.
Благодаря.
Благодаря на МИНИ и за двата гоблена.

Последно редактирано:
http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=8418&stc=1&thumb=1&d=1 158698498
Моля,ако някой има схема и ключ да ми пише на лични или на ivanela_1979@abv.bg/с долна черта/.Ако е възможно изпратете и на мен триптиха, защото от руския сайт не ми го отваря.
Благодаря.

Гоблена изпратен!:oops:

здравейте мили дами много моля ако има схемите на John Clayton`s от серията Elegance на Heritage (6-те красиви момичета ) да ги сподели с мен. Много моля !

val.nik1@abv.bg

Последно редактирано:
Момичета,търся тези два гоблена на Panna и ако има и други от същата серия

Изпратих тези

0b168b25f7c619ec1b3aec4f3fa28d07.jpg
[/URL][/IMG]
:blueflow:

момичета търся тези на хаед, моля споделете ги ако ги имате :angel:
klz1376668674z.jpg
Autre Fois by E. Munier
viu1376668537s.jpg
The Teamakers Daughter by Aimee Stewart