Среща на Гоблените.com в Бургас

• Началник на темата Началник на темата Renika
  • Начална дата Начална дата
Ентусиазирана от вчерашния ми празник и все още с еуфорично настроение,игнорирайки написаното в подписа ми :D приканвам всички форумки от Бургас и околностите на КОЛЕДНО ПАРТИ!:party:
Моля, ако има желаещи да се запишат
Очаквам и предложения за дата и заведение.
Надявам се този път да не ми остане предложението като глас в пустиня :(

И аз съм за.:D:clap:Трябва да си определим ние къде и кога,като си сондираме мненията.:kissyou:

По принцип съм нова във форума и не познавам никой, но и аз може да се присъединя. Ако може де :gipsy:

По принцип съм нова във форума и не познавам никой, но и аз може да се присъединя. Ако може де :gipsy:
Няма стари,няма нови - всички са добре дошли!
Предлагам като дати - 18 или 19 декември.
Чакам и други предложения за дата и час, за да се поогледаме за заведение по-отраничко

И аз съм "ЗА", крайно време е вече да се видим. :kissyou:
Светле, предложението ти е чудесно, ще помислим за място на срещата, за датите нямам нищо против.

и аз по принцип съм ЗА, стига да не излезе нещо непредвидено :baby:
за място, кажете вие от Бургас

Аз също съм ЗА
Хайде казвайте кога и къде.В някое кръчме или ако искате да се срещнем на Кафе Калина и там да решим

Ако се уговорите "Къде, кога и в колко" ще направя всичко възможно да дойда. Претенций нямам, само да са здрави децата...

Момичета,ще има ли среща преди Коледа?Очертава се на тези дати да съм в Бургас и с огромно удоволствие бих дошла:yes::goodnews:

ВСИЧКИ ЧАКАТЕ АЗ ДА КАЖА :D Е КАЗВАМ -
СРЕЩА НА 18.ДЕКЕМВРИ (СЪБОТА) 14.00 ЧАСА - ДО ЧАСОВНИКА .
ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ .ПРИЕМАМЕ И ГОСТИ
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПРИКАНВАМ НЕ САМО БУРГАСКИТЕ ГОБЛЕНАРКИ, НО И ТЕЗИ ОТ ПОМОРИЕ, АЙТОС ,ВЕТРЕН ... ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ.

Нели, чудя се защо си изтри съобщението?
Да не си помислите, че като не пиша и не чета...

Едно въпросче:confused:: къде е този часовник, че и аз може да се наканя да дойда на срещата ви.:idea:

Ремонтът свърши ли там,че по едно време Богориди и половината Александровска бяха затворени:idea:

Назад