Среща на Гоблените.com в Бургас

• Началник на темата Началник на темата Renika
  • Начална дата Начална дата
:( Как ми се идваше, ама пусто ,30 см сняг и поледица. Чудесни сте , момичета !:D Весели празници от сърце ви желая!:kissyou::loveglasses:

И аз да добавя: Прибрах се цяла - никой не ме изяде :D, и съм много доволна че се запознахме момичета. Благодаря за чудните подаръци и времето прекарано заедно :kissyou:. Ще очаквам с нетърпение следвашата среща. Весели празници:hic:

Жалко, току що се прибирам и се чудих защо никой няма до часовника,а то днес е 19 ,аз съм се объркала с датата, за което се извинявам .Нищо до следващ път.:(

Толкова много съжалявам,че не успях да дойда,но пусти пътища заледени.:(Благородно завиждам на присъстващите за прекараното време заедно.Може би следващия път ще успея.Весели празници ,момичета:kissyou:

И аз смятам че ще съм на линия. Със сигурност ще съм на линия.

Последно редактирано:
Доколкото разбрах от SlaV вчера,ще има среща, но не зная подробности. Съжалявам,че няма да мога да дойда и този път- налегнаха ме малко здравословни проблеми,но ви пожелавам приятно изкарване и да се забавлявате и заради мен! Целувки на всички!

Последно редактирано:
Ей, никакво отказване! Пак в 14.00 на Часовника.Ако успея утре ще запазя места в същото заведение ,където бяхме за Коледа (забравих му името :D)Предполагам, че ще има места.

Момичета, заведението не работи в неделя.Остава среща на ЧАСОВНИКА. Ако някой ще закъснява да ми пише ЛС и да му дам телефон за връзка

Назад