Ъгълчето на Polinabg

Темата ти е една от малкото, които наистина силно ме впечатляват. Имам чувството, че във всичко, което правиш влагаш душата си. Моите уважения :clap:

Поздравления , всичко много ми хареса. Картичките са прелестни , и картината на художника е много хубава, фара е един от любимите ми на Дим и е станал идеален а това мъниче е много нежно и красиво. Не съм го виждала , кой номер е :clap::clap::clap:

Много нежно моделче.............. Като всичко, което правиш и това е прекрасно

Благодаря ви,момичета,че се отбивате тук! Много мили думи!
А последното мъниче е Dimensions 16716 - Dream a Little.

Риолис 1134 с вълнено-акрилни конци. Много ми хареса да шия с такива конци. Придават много повече обем от памучните. Първият ми Риолис,но със сигурност няма да е последният.

Поздравления. И Дименшъна и картичките са перфектни, но дамата по картина на Анна Разумовская ми взе акъла. :clap:

И Риолиса е красив и въздействащ, но дамата е трепач!!!:loveglasses: Особено ценното е, че сама си създала схемата!!!:clap: Изпълнение перфектно!!!:kissyou:

честито Поля ,надявам се да си доволна от фирмата ,не знаех че си поръчала и патоците видях етап на теменужките -ще съм любопитна как ще го оформиш :kissyou:

Двамата патоци са адски сладури!!!:loveglasses::clap: Да ги нагушкаш двамата....:loveglasses:

Назад