ВЪРТЕЛЕЖКА 4

Аз съм готова с моите канелени пръчици, но не мога да ги покажа (отново), компютъра още не работи на пълни обороти. И все пропускам - благодаря на всички момичета, които са изпратили по мънички милички подаръчета, те са ми стимула да не се излагам много в участията си в бродирането.:-|

А сърчицата на did_tag - те не са ли предния робин ?!?

Ами не знам Юра, това получих. Направих си канелата и днес смятам да ги пускам. Мишел е на ход.

А аз няма какво да изпращам, обаче чакам с нетърпение робина на Юра:idea:. Светлето явно е решила да сложи графика в ред:D.

Dianka, преди да ти изпратя робинчето на Галя, ти пуснах този на Did_tag. Не си ли го получила?
Изпратен е на 1 февруари. Ще провериш ли?

Последно редактирано:
Ще чакам отговор. Притесних се и едва си намирам място.
Като се има предвид кога съм пуснала пратката, то предполагам, че на 5 е пристигнала в пощата при теб. Накарай ги да проверят за тази дата.
Ще ти пусна на л.с. телефонния си номер. Хайде да се чуем като се отбиеш до пощата?

Насе,утре ще мина през пощата.
Михаелче,ще ме изчакаш ден - два,нали? Мотках се миналата седмица......

Диди, пращай когато стигнеш- ще наваксвам :)

А сега да докладвам, че Dianka се обади и сърчицата на Did_tag са вече при нея.

Ами не знам Юра, това получих. Направих си канелата и днес смятам да ги пускам. Мишел е на ход.

Дианка, има график и би следвало да знаеш....Ако не си ми пуснала чаения робин , може и двата наведнъж - сърцата са много лесни. Но както решиш.

Аз пък най-после преборих декемврийският котак. Ето го и него в цялата му прелест!

Юра получих робина на Светла. На нея пък и благодаря за изненадката, която ми е пратила.
Кате на теб пък пратих котараците на Никол.
Робин даден, робин приет! :kissyou:

Михаелче,утре сутринта изпращам и вземам новият от пощата..Готова съм с чашката,но забравих да снимам.....Извинявам се!!!

Съжалявам, че толкова те затрудних:-|

Няма страшно :D Малко остана! Най-трудното нещо беше разшиването, мисля, че ми трябваше повече време отколкото да го ушия :D Но пък се шие толкова леко и приятно, че вече няма място за негативни емоции :kissyou:

Мисля си само....дали да не напиша на листа с твоите инструкции, другите момичета да не се ръководят по стрелките на схемите, а да се равняват готовите вече саксийки??
Робина ти става много красив, ще се постарая да го снимам добре целия като приключа :kissyou:

Назад