ВЪРТЕЛЕЖКА 4

Насе,робинчетата са два при мен.На Цецка покривката и на Катето котаранчетата.

Избоцках слънчогледчето на Цецка.Имам три дена отпуска и ще оправя и котанчето си.Ще ги изпратя и аз двата заедно.

Бисквитката от чаения робин ми е готова - ще я покажа по-късничко .
Смятам обаче да изчакам сърцата на Диана и да ги пратя заедно на Цецка за да си върнем нормалния ход на робина.

Michelle, за тебе:
%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00780.jpg

Снимката не е качествена, но толкова може телефона ми, а и тава ламе е доста капризно, но пък беше безкрайно приятно за бродиране. Направо се влюбих в тази панама, я сподели от къде е............... Модела не го коментирам - Лили Пойнтс ми е любимка ....

Благодаря за подаръчето, , :kissyou:

Сега подхващам ПиПирудите на Дида, ако се справя с посоките и насоките. И ще гледам да не мириша много, :gipsy:

Дианка, сърчицата са вече при мен.
did-tag - Записала съм си два броя но ще мога да направя само едно - много празници този месец много нещо....Останали са и без това малко за ушиване - няма да е фатално:idea:

Милички,готова съм и с котачето на Катя. Кате,моето е с най-дълги мустачки!!!!!Прелестни са!!!!!!Снимки - довечера.
Михаелче,мила,днес ще ти ги изпратя и двата робина,че ми свършва отпуската и свободното време.
Дали съм в график? И въобще как вървим? Да не избързваме нещо?

Светле, днес ти пратих робина на Мишел, че от утре не знам дали ще успея. В петък трябва да е при теб.................

Юра, не се стряскай, нека има и за мен нещо................

Диде, твоите пеперуди нещо не мога още да ги наместя. Явно мозъка ми е претоварен...........

Диде,не се притеснявай.Просто следвай посоките на пеперудките по самата покривка.Не се води от стрелките по схемите.
И да не миришеш много.............Икономично дишай.........

Светле, днес ти пратих робина на Мишел, че от утре не знам дали ще успея. В петък трябва да е при теб.................

Юра, не се стряскай, нека има и за мен нещо................

Диде, твоите пеперуди нещо не мога още да ги наместя. Явно мозъка ми е претоварен...........

Диде, ама защо толкова бързаш....:(Още предния не съм почнала.

Защото по план график трябва да го пратя на 03,03, ама тогава няма да мога, както и утре и в петък, затова............

Tian, можеш ли да ми изпратиш схемата на чашките? Има едни половинки за които съм в чуденка с кой знак се шият.

Назад