ВЪРТЕЛЕЖКА 4

Аз да покажа кокошката за Юра. Готова е от началото на седмицата,но мислех да ушия и следващия робин и да ги пратя заедно на tian_64.Нещо обаче на мен не ми върви последно време с шиенето. В момента се опитвам да шия на Дианка малките моделчета с буквите, а само бъркам и разшивам. Не са никак сложни и затова ми е необяснимо как така се получава :( Имам някакви подозрения, че и кокошката нещо не е наред...но понеже визуално изглежда добре, реших да не я пипам.

Ето и един общ изглед:

Момичета, сядам да се постарая малко, да изгоня тоя крив късмет, че от около месец съм разпаряла поне двойно повече на това което е трябвало да бъде ушито :(

Kokoшката на мен ми изглежда съвсем добре :yes:

Последно редактирано:

Готова съм!!!! Имам и ламенце по звездичката,но толкова мога да снимам.....
Светле,"грейнах" на твоята панама.......♥♥♥

Аз получих робинчето на Насизи, ама нещо все още не съм стигнала до него, дано не окъснея много.

Сега нали следва коледната почивка в графика? Следващото изпращане трябва да е на 7.01.2013г., нали? Да не бъркам аз нещо?

Кокошчицата е чудна - гледам я на живо. И всички други животинки са разкошни. Мисля че Юра ще остане много доволна.

Да,Кате, така е по график.Но който иска може и да изпраща и ще пропусне изпращане на 07. януари.
А, моето робинче става чудничко.Благодаря ви

Момент, че нещо се обърках. Сега при мен са котетата на Катето, не трябва ли да ги изпратя до 03,12,2012 на Светлето, а слънчогледите да изпратя на 07,01,2013.....................

Момент, че нещо се обърках. Сега при мен са котетата на Катето, не трябва ли да ги изпратя до 03,12,2012 на Светлето, а слънчогледите да изпратя на 07,01,2013.....................

Сега завършва 3-ти етап, а 4-ти започва от 07.01.2013 (за тези, които преживеем края на света :D).Вече се отдаваме на Коледно-новогодишна подготовка.

Катенцееее кокошката е невероятна - и сигурно ще ми стане любимка щото умирам за лилаво :kissyou:
Не ми са леки за работа моделчетата - знам, и благодаря за старанието което полагете ! :loveglasses:

Такааааааааааа,изпращаме тези,които са у всяка на 07,01,2013 година.Ако бъркам - поправяйте.

Nikoll, мога ли да те помоля отново да пуснеш препратка към dox-хранилището на схемата на робина си?
Препратката, която си пуснала не е коректна.

Nikoll, мога ли да те помоля отново да пуснеш препратка към dox-хранилището на схемата на робина си?
Препратката, която си пуснала не е коректна.

Ами да си призная, за пръв път качвам нещо по този начин, когато го качих , пробвах и си беше наред, но след това не съм го проверявала. За всеки случай ще ти изпратя схемата и на e-mail.

Назад