ВЪРТЕЛЕЖКА 4

Светле, ти кога го пусна, защото още нищо нямам от пощата / да ходя да го търся, че тези в нашата поща са едни ..../?

Взех си пратката,няма да отварям,докато не свърша Котенцето.Остана ми главичката и контура.

Няма проблем мила, както кажеш така ще направя:kissyou:
Ооооо забравих.... робина на Цецка е вече при мен

Цеци... готова си мила:kissyou:, избоцках слънчо на един дъх, много хубава покривчица ще си имаш.несъм добър фотограф на живо е още по хубава...

Юра,литнаха и до теб.Да ми ги снимаш,като ги ушиеш.Да внимаваш накъде гледат ПИПИРУДИТЕ,че да не става гаф с погледите♥♥♥
Довършвам контура и утре сутрин съм в пощата.

Да, Диде, долетяха до мен - пусти пъстри пеперуди :D
Една вече избоцках, но ще ти ги снимам когато направя и останалите.
Надявам се, че гледат в правилната посока :wine:

Юра,чакам с нетърпение ...
Сега с огромно закъснение и много благодарности към Михаела,че имаше търпение да ме изчака.....♥♥♥ ....едно сладко и игриво коте....
Никак не ме бива за фотографии.....
Никол,не си написах ника,защото е на кирилица и ще се различава от останалите.Както прецениш,така го изпиши.

И да призная,Галя ме "изнуди "снощи и разпечатах пакетчето от Светлана.Светле,много ти благодаря за милото писъмце и сладурското котенце!!!!!Целувам те!!!!!

Последно редактирано:
Диде,
готови са ти ПИПИРУДИТИ - за мен бе удоволствие да ги изработя:kissyou:
Ако не ти се виждат добре ориентирани вместо на кафе ни покани на едно питие и веднага всичко ще си дойде на мястото:D

Юра,благодаря за снимката ♥♥♥
Ориентацията не ми се вижда правилна,но и така си ги харесвам.....
Ще разгледам отново и ще пиша как да ги подреждат останалите,за да има синхрон.

Mного си е добре мацата, благодаря Диди,:kissyou:! А с ника ще се справя аз, ще измисля нещо :idea:!

Момичета, как бродирахте половин кръстчетата при чашките на tian като е гобленов бод :confused: Моята е пълна с такива и то от два цвята? В голяма чуденка съм...

Момичета, как бродирахте половин кръстчетата при чашките на tian като е гобленов бод :confused: Моята е пълна с такива и то от два цвята? В голяма чуденка съм...

Мистерия......
Колко те обичам за това,че не си съвършена♥♥♥.

Аз лично не ги правих, ших всичко с гобленов бод, на тази панама половинки не стават.............

Момичета признавам, не бях видяла че в някои схеми има половинки кръстчета. Сега пак ги разгледах и виждам че са от един цвят, пък и от два да са няма проблем - направете ги така както ви харесва. Реших чашките да са с гобленов бод за да се шият по бързо. Извинявам се за неудобството. Ако нещо не е както трябва не го шийте. Започнали сме тази игра за да се забавляваме, нали! Приятно забавление тогава! :kissyou:

Назад