Пътувания,екскурзии,места за туризъм

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
как искам да отида и някъде в чужбина...,надявам се скоро и това да стане ище си донеса гоблен от там-МЕЧТИ........:D :D :D

как искам да отида и някъде в чужбина...,надявам се скоро и това да стане ище си донеса гоблен от там-МЕЧТИ........:D :D :D

Желая ти го от сърце :kissyou: Аз съм била в Италия и Турция и ми се иска да пътувам още. За съжаление нямам цифрови снимки, за да ги покажа, а обикновените не мога да сканирам. Но беше прекрасно и на двете места :)

Съжалявам, ако не съм избрала точната тема, но по-подходяща не можах да намеря за тези снимки от Парад на Цветята ( Bloemencorso ). Не мога да не споделя с вас тази друга форма на гобленарството, където използват цветя вместо конци...
кратка информация :
дължината на маршрута, по който се движат платформите с фигури от цветя, е 32 км - започва от гр. Ноордвайк и завършва в гр. Хаарлем, Холандия. Провежда се ежегодишно в края на април, за 60-ти път тази година.

Парадът започва с конната полиция и много украсени с цветя рекламни коли и камиони....

... след което идва ред на самите платформи. темата на 2007 е ПРАЗНИК.
Това са снимките на "Детски празник" -с Пипи Дългото Чорапче и "Великденски празник" - с великденския заек и червените яйца

Следващият проект се казва "Празник в градината" - много саксии с "живи" цветя( едното от които беше малко дебеличко :D ), а след него бе ред на един от оркестрите, които се грижеха за приятната атмосфера.

проект " Рожден ден " - тук на снимките се виждат кутиите с подаръци, тортата със свещички и празничните балони..

и сега за почитателите на увеселителните заведения: сервитьорка с пет бири и консуматор - и двамата в лилаво..:D

за почитателите на сладкарските изделия също имаше изненада - най-различни сладкишчета !!

"Halloween "
на последната снимка може да се види къде растат патладжаните в Холандия :D

"Сватба" с гълъби, сватбени чаши и торта, шаферки, както самите младоженец и булка

за всички, които са си взели изпитите...:clap:
също така един украсен ретро автомобил, кото правеше реклама на ресторант и ... пак оркестър..

"празник на плажа"

спирам, защото май станаха доста снимки и рискувам да стана досадна!

5.На централното стълбище на Замъка Шонбрун.

6.Къщата на Бетовен в Баден.

И на мен страшно много ми хареса Виена. Миналата седмица с мъжа ми обиколихме столиците на Централна Европа - Будапеща, Братислава, Прага и Виена. Ето и някои от снимките във Виена- шапката на кафене, в което се правят фокуси и двореца Белведере.

Назад