Eсенно дихание

Прекрасен избор, великолепен гоблен! С удоволствие ще следя процеса. Имам въпрос за панамата. Това разграфена панама Аида 18, на която после се изпират линиите ли е, и ако е така, моля да споделите от къде сте я купили. Отдавна търся такава. Весели празници!!!

Elisa,благодаря ти много че си надникнала в страничката ми.Твойто мнение е важно за мен.Тази панама я купих от www.8888bg.com Може да си я поръчаш и да ти я изпратят.Ирина е много коректна. Тъкмо съм си отворила темичката ,нека покажа и едно предновогодишно етапче.Седнах на кафе пауза пред компютъра и май се забравих ,но човек има нужда и от това.Така ето какво съм направила до сега.На всички ви желая Весели празници .:kissyou:

abazova_s, :hello:
Много благодаря за отговора. :flowerlove:
Чудесно се получава, много хубави, нежни цветове, а за скоростта на шиене да не говорим. Чудесен пейзаж!!!
Здраве, успех, късмет през Новата година и много време за нашето прекрасно хоби.:flower:

Страхотен избор Сами! Честно казано не очаквах точно с Леврон да ни изненадаш но гоблените им са много красиви така че ще следя с интерес! :kissyou:

Чудесен е. Мисля, че някой беше пуснал във форума снимка на същия гоблен, ушит - беше много сполучлива разработка. :)

:clap: Лелееее, като гледам какво етапче си показала, много скоро ще го преполовиш. Много красиво е до тук!

Благодаря ви момичета за хубавите отзиви.Keissi незнам дали ще го преполовя скоро.:idea:Лили мойта турбо игла не работи толкова колкото твойта:D

:clap:Разкошотия!:clap::clap::clap:Не мога да откъсна очи от красотата,за сега, а после -не знам.Давай нататък и успех!:loveglasses:

:D Хайде и аз да не остана назад ,да покажа още едно етапче от моята Есен.Вече с 2 листа преключих и ето резултата до сега:confused:

Май този гоблен те е завладял напълно и има защо,много бързо напредваш и резултата е поразителен.:clap::clap::clap:

Каква е тая бързина, Сами?:confused: Браво :clap:, значи много те е завладял и скоро ще го видим готов! :kissyou:

Назад