"Висящите градини "на ...Валентина

Привет от мен! Искам да покажа последната си завършена бродерия. От момента, в който започнах тази жълта, жълта дюля не можах да я оставя нито за миг, до последното бодче. Беше пълно удоволствие за мен, надявам се да я харесате. , ,

Вале, тя,дюлята по-хубава от натуралната!А за гущерчето ...нямам думи.Да го носиш в Плевен,моля.Може и без рамка
Светле, благодяря ти! Уж съм нагласила Лондон, ще търся някой без гоблен да му заема позволената бройка.:idea:

Валя, страхотен е :loveglasses:
Наистина мога да усетя аромата на дюлята, да посегна и да я взема :idea:
А, за гущерчето - нямам думи...
С най-голямо удоволствие ти предостъпвам моето място на изложбата :-| Тази красота трябва да се види...

Добро утро! Момичета, знаете, че ви обичам, колко хубави неща сте ми написали! Светле, Лондон на Тея Гоувернер съм занесла за рамка и мислех да взема него. Ника, специални благодарности !

Светле, благодяря ти! Уж съм нагласила Лондон, ще търся някой без гоблен да му заема позволената бройка.:idea:

Ами аз мога да не показвам моите, Вале Ставрозов като видя твоята дюля и ми вика,, виж какво шият хората не като твоите,, Адмирации , прекрасен

Продължавам с показването. :) На това примитивче му оставаха само няколко кръстчета, но беше зарязано заради жълтата дюля. Днес е готово най-най- после.

Вале, поздравления,!:clap: Гущерчето го скрий, моят котак да не го набара ...:loveglasses:Истинско е всичко ! Честито!:loveglasses:

Назад