поръчки от интернет

• Началник на темата Началник на темата Anonymous
  • Начална дата Начална дата
И аз мога да се похваля от фирма Солярия моятя Мадоната с гроздето е от нея и съм много доволна страхотен подбор на конците и идват много бързо .Мисля че ще останеш доволна :kissyou: :idea:

Ще ми е интересно да разбера и за други фирми , със сайтове за поръчки , защото и съпругата ми поръчва на Солария и две мнения няма - навреме и коректно , макар че аз имам свое виждане относно тази фирма , но ... няма да занимавам никого с това. Какво ви е мнението за други фирми - Гобкон , Милена стил и т.н.:confused:

Мирко,от "Гобкон" имаше недоволни.Може би се коментираше тук във форума,относно резултата след ушиване на гоблена.Аз нямам лични впечатления.Комплектите на "Милена стил" се получават,но те крадат схемите от други дизайнери и след лека преработка ги пускат на пазара като свои.Та след цялата тирада с две думи - предпочитам оригиналите.Иначе и двете фирми продават по интернет.

а "Колекция 4х4" не крадат ли? те някъде да написали по дизайн на вервако или дименшън? не! всички са откраднали поне 1 дизайн. милена стил поне има прилични цени и конците стигат, а герика? краде официално. мисля спор няма, че оригинала е най-доброто, но пък да сме реалисти, цените им не са за всеки джоб и понякога са неоправдано високи. аз лично от милена стил нямам оплаквания, всичко се е получило добре.

Солария не случайно са уважавано име. А относно сайта gobleniniki.com може да имат няколко модела, но ми се видяха страхотни! Иска ми се да ушия ''Бяла зима'' и ако някой има впечатления от тази фирма нека каже, за да знам мога ли да се доверя и да си поръчам. :)

МОЖЕ ЛИ ДА каже някой порь4вал ли е по интернет гоблени на" ГОБЛЕНСЕТ" И КАК СЕ ПОРЬ4ВАТ И НА "ДИМЕНШЬНС"?МНОГО БЛАГОДАРЯ

Здравейте момичета и момчета.:-| Да сте попадали случайно на сайта по-долу и дали някой си е поръчвал от него? Интересувам се не само дали са надеждни, но и дали са им хубави схемите.:confused:

http://gob-le-ni.hit.bg/index.html

Мили момичета,искам само да споделя,че една близка си поръча уж комплект за гоблен,изпрати 40 лева и накрая получи само схемата.А самата схема била малък кошмар.За съжаление,не мога да кажа името на сайта,понеже въпросната ми позната е доста на ти с комп и интренет.Единственото,което ми идва наум,че са предлагали само схеми,а комплектовката си остава за твоя сметка.Споредм мен не трябва да с гласува голямо доверие на сайтове,предлагащи само схеми.

Здравейте !!! От скоро съм се запалила да шия гоблени и вече имам няколко ушити ,но са с български конци.Решила съм да си поръчам и някои с ДМС конци от интернет. Попаднах на сайта на ГОБЛЕНСЕТ. Имат страхотни гоблени ,някои може ли да ми каже как да си поръчам гоблен от там ? А някоя от вас шила ли е техни гоблени и знаете ли с какви конци са ? А дали снимките на гоблените в този сайт /ГОБЛЕНСЕТ/ са еднакви с ушития вече гоблен? Засипах Ви с въпроси и ще съм Ви безкраино благодарна за отговорите .

Гоблените на Гобленсет са изключително и само с ДМЦ конци, което е хубавото.:greeneye: Можеш да си поръчаш гоблен, като има няколко начина, всичките са посочени отстрани на банела в сайта им. Има цени на готови комплектовки, както и само на схема и ключ. Ценоразписът върви барабар с гоблена като цъкнеш на картинката. Аз си мисля, че са добри, но все още не съм пробвала да шия техен гоблен.:confused:

velly17, в голяма грешка си, да не се бъркаш с някой друг сайт или да мислиш че тези на Шехерезада са оригинални, да ти кажа че не са.

До скоро не можеше да си купиш гоблен от сайта на Гобленсет, сега вече може, но само по-големи количества и искат много пари за транспортни разходи. За жалост и никой не ги внася в България. Единствения начин е да имаш случайно ходене до Букурещ, може да се купят и от Молдова, Украйна и РФ, които си ги внасят там. Дотук е ясно че оригиналните гоблени са ни относително недостъпни.
Конците си ги багрят сами и в повечето случаи нямат точно съответствие с ДМЦ, но приблизителното също върши добра работа. Ушитите гоблени от българки, които си виждала са ушити с ДМЦ, ако бяха оригинални, мисля че биха се похвалили, получават се много сполучаливи като цяло.
Цветовете на гоблените в сайта са много по-ярки, отколкото действителните, които са по-земни и приглушени, във всеки случай това са много добри гоблени и жалко че никой не внася. Разгледай форума с творбите на форумките и ще намериш доста гоблени на Гобленсет, но аз мисля че всички са шити с ДМЦ или други достъпни конци. В безплатните схеми също има доста модели.

Последно редактирано:
Благодаря ви за информацията . Някои от гоблените на ГОБЛЕНСЕТ ги видях и като разработки на български фирми но тези които си харесах не съм ги срещала .

За предпочитане е да си свалиш пиратска схема с ключ в ДМЦ, отколкото да пълниш джобовете на нашите пирати, които ще ти продадат фалшива комплектовка. Само трябва да си нащрек за ДМЦ ключа, че може да го е правил някой със сбъркано цветоусещане, което все пак е рядкост или да си го виждала ушит с ДМЦ и да ти е харесал.

Ох, да. Голяма грешка! Разбрала съм Гобком, и аз не знам защо:crazy:Извинявам се за грешката, може би е защото преди това гледах сайта на Гобком. Иначе относно Гобленсет и аз имам същата информация и наистина жалко, че не внасят в България! Сега съм се докопала до една схема на техен гоблен, не знам дали е оригинал или не, но картината е направо пленителна! Ще видим какво ще стане....:confused:

Здравейте! И аз имам питане, някой поръчвал ли е нещо от гоблени "Селина" http://sellina.eu/index.php?route=account/login ? Харесала съм http://sellina.eu/Гоблени с природни картини/Природа/1-145 Есен в Нова Англия

От щъкането ми по мрежата виждам, че сайта на гоблени "Селина" е на ЕТ Юла - небезивестна във Варна Юлия
:D Дименшън (или коя да е друга фирма) могат само да й завидят за предлаганото разнообразието :)

Назад