моето място

Обожавам такива дребосъци - сподели изработката на някои от тях-например тиквата!

Великолепни великденски красоти си сътворила! И кокошките и банера и цветята и плодовете - всичко ми хареса! Браво! Направо ме засърбяха ръцете :D , а нямам никакво време за великденските украси тази година.
Благодаря , че ни ги показваш за да се порадвам на твоите :kissyou: :kissyou:

velikden

Великолепни великденски красоти си сътворила! И кокошките и банера и цветята и плодовете - всичко ми хареса! Браво! Направо ме засърбяха ръцете :D , а нямам никакво време за великденските украси тази година.
Благодаря , че ни ги показваш за да се порадвам на твоите :kissyou: :kissyou:

Благодаря!:kissyou:

koleda

Вънка е 40 градуса, но това не пречи мен да ме друса коледно настроение! Ще съм благодарна ако ме посъветвате как да го оформя!:smokin:

Ах, какви красоти съм пропуснала в твоята страничка!:clap::clap:
Дай малко инфо за последния коледен гоблен.В тази 40-градусова жега направо ми действа разхлаждащо.

Вънка е 40 градуса, но това не пречи мен да ме друса коледно настроение! Ще съм благодарна ако ме посъветвате как да го оформя!

Не знам колко е голяма бродерията, но аз бих я монтирала на капак на метална кутия, която да пълня с коледни сладкиши. Даже съм си скрила една подходяща кутия, която да оформя по този начин за коледа (ако стигна до нея , разбира се ) :idea:
Моля те, дай малко инфо от каква материя са направени тези красиви плодчета. Много са ефектни :clap: :clap:

e

Момичета, благодаря!Извинявам се за забавените отговори! Коледния гоблен за кутия е голям но за възглавничка става.Благодаря за идеята!

Ах, какви красоти съм пропуснала в твоята страничка!:clap::clap:
Дай малко инфо за последния коледен гоблен.В тази 40-градусова жега направо ми действа разхлаждащо.

Ако искаш мога да ти дам схемата. Или нещо друго те интересува?

Не знам как съм пропуснала страничката ти , страхотни украшения си сътворила:clap::clap:

Aууу страхотни неща виждам тук, Дядо Коледа на първия пост ми е един от любимите, а за дребосъците нямам думи, много весели и интересни са всичките:clap::clap::clap:!

Къщичките са уникални :clap::clap: И играчката, също.

С една дума - готова си за Коледа с нови красоти :clap::clap:

Назад