Michelle

Ох че хубава мелба, точно за днешните горещини в Силистра. Чашките са разкошни :clap::clap:

Ооооо, влюбих се във всичкооооо! И робина, и чашките (и аз им се каня, като на повечето Дименшъни :D ) , а за мелбата да не говоря....:loveglasses:
Браво за избора и за изпълнението - на теб и на всички момичета участвали в робина! Разкошни гобленчета и прекрасен спомен! :clap: :clap: :kissyou:

2014 - №1

С настъпването на новата година имах желание да шия нещо цветно... и се получи това:

И да добавя: Пропуснала съм да покажа това Пауълче! :cool:

Нали всяка година шия по едно. Това островче се брои към 2013 г. :smokin:

С настъпването на новата година имах желание да шия нещо цветно... и се получи това:
Много е нежно и красиво. Не съм шила с панделки и листенца и затова питам - залепени ли са или си ги пришивала по някакъв начин?

Дидка, панамата е ленена и едра - лентите без много усилие се промушват през нея, дори когато се налага цепене на квадратчето. Като му хванеш цаката става доста бързо :-)

Дидка, панамата е ленена и едра - лентите без много усилие се промушват през нея, дори когато се налага цепене на квадратчето. Като му хванеш цаката става доста бързо :-)

С пръсти ли промушваш или с някаква кука?

Нямам търпение да го рамкирам, дори място съм му намерила, но имам да довърша един облак от Бялата нощ. Плановете са заедно да пътуват към Бургас :idea:

Михаелче, гобленчето си е страхотно!!! Давай рамката....♥♥♥

Бяла нощ - Goblenset

И след дългото шиене - най-накрая завършен :greeneye:

Назад