Michelle

Michelle

Гобленар
Дълго време обмислях и отлагах идеята да покажа на всички Вас своите гобленчетата :-|

Ще започна със Запустялата воденица/Летен ден

Това е вторият ми започнат гоблен (първият - маргаритките, все още стои в шкафа, без фон). Отне ми само някакви си 10 години за да го завърша :lady:

Този мъник ме плени... Плановете бяха да го сложа в рамка, когато някой ден си имам дъщеря. Е сега дъщеричката ми е на 7 години, а гобленчето - още е без рамка :shy2:

Харесвам сезоните и настроенията, които носи всеки един от тях. В началото на ХХІ век имах планове да ги ушия всичките, но ето докъде стигнах...

Успокояващато е, че ми остават само два сезона. Дори съм се подсигурила със схемите им. Остава само...

Тина

Ето още едно момиченце - Тина. Том също влизаше в бъдещите ми творчески планове, преди те да се променят.

Майчина милувка

Този гоблен е свързан с един от най-щастливите моменти в живота ми - очакването на бял свят да се появи дъщеричката ми.

Св. Мина

Ушит за участие в конкурс. С него мога да обогатя темата: Неуспехи. Все се каня да разшия фона около главата на коня, но това са подробности :confused:

Деница, Благодаря!

Дойде време да Ви представя и гоблена, с който открих форума...

Бях запленена от Майкъл Пауъл и все още съм...:yes:

Книгоразделителчета

И сега да Ви разкажа една история, свързана с едно от тези двете.

Бях си наумила да направя подарък на много близки приятели - съпруг и съпруга. Започнах да шия първия книгоразделител, с надеждата че вторият ще се появи като схема.
Рових в руски форуми и хранилища, молих Вас за помощ, но тя така и не излезе. Тогава се принудих да извадя схемата по снимка и да напасна цветовете. Споделих схемата и с останалите почитатели на М. Пауъл.
Момичета, не е за вярване, но две седмици по-късно свалих собствения си файл от рускините. С тази разлика, че той вече се разпространяваше без уговорката, че не е пренабор на оригинална схема. Все още нямам ВМ005 и ВМ006 - ако на някой му се намират, ще бъда благодарна да ми ги изпрати.
:angel:

Колекцията ти е разкошна :clap::clap: :clap:
Само не знам защо си крила до сега всичките тези красоти?!

Чудесни неща ни показваш! Нетърпелива съм да видя с какво ще ни изненадаш следващия път!

много хубави неща си ушила, а колкото до гоблена без рамка - да не би да чака втората дъщеричка, пък тогава да му дойде времето за рамкиране - я си признай :idea::D

Имах подозрения че Michelle ще извади доста красоти и се питах защо не го прави до сега
Очаквам да се появи и музикалния робин с нетърпение.
Поздравления Michelle всичко е толкова красиво особено книгоразделителите като знам как изпипваш всико на живо си ги представям как греят.

Прекрасна колекция:clap:, а книгоразделителите ми харесаха най-много:yes:,да и музикалният робин също:loveglasses:. И на мен ми е интересно какъв ще е крайният му вариант.

Като видях как си изпипала ушитото на моя робин нямам никакви съмнения какви още красоти ще ни покажеш.:kissyou:Мога само да ти кажа успех в живота и много ушите красоти в дома ти.:clap:

Благодаря Ви, момичета! :kissyou:
Много ме трогнахте с написаното :-|

Аби, дано да съм оправдала очакванията... а що се отнася до Китарите - утре си ги взимам облечени :idea: и ще показвам, стига да не ги върна за преработка... така че очаквайте новите попълнения в колекцията.

nikoll,:) благода ря ти мила. Ако знаеш колко трудно се овладявам да не започна още неща на Майкъл Пауъл - особено след като Светлето ми изпрати едни красоти...

Лили, за мен беше истинско удоволствие да шия на твоето робинче. Толкова ми беше приятно да съм част от Въртележката, че със сигурност ще ушия за себе си една част от Вашите робинчета. А може пак да се завърти една нова игричка... и аз ще използвам идеите наготово ;)

Назад