Страничката ми

• Началник на темата Началник на темата tani65
  • Начална дата Начална дата
Каква хубава страничка си направила...:clap:...поздравявам те за ушитите гоблени...
Това сладко пате, което краси първото ти великденско яйце навярно ще те накара да направиш и още, за да не стои така самотно...със сигурност и приятелите около теб биха искали да притежават поне едно така красиво избродирано яйце...

Това е подаръкът ми за другарчето в играта ЧРД!! Вече е при притежателката си !!

:clap:Поздравления! Много сладко гобленче, накара ме да се усмихна!

Това сладко гобленче вече краси дневната ми и ме зарежда с много позитивизъм и пролетно настроение. Благодаря ти още веднъж Тани, страхотна си!

ъ

Наистина си е усмивчица тази картинка. Ето защо не те виждаме. Хайде в неделя на среща

:confused:пък аз недоумявам защо не ги донесе на срещата днес-като не шия нищо напоследък, поне да оплакна очите с чуждите красоти.....много скромна жена ,брей!
Много са сладки ,поздравления!:clap:

За първи път влизам в страницата ти и много неща си харесах. Прекрасни цветя, прекрасно ботушче и много хубави яйчица. Ще чакам още много красоти!:clap:

Благодаря че надникнахте в моята страничка!!! Зарадвахте ме от сърце!!:kissyou:

"...дребни неща за Великден...", но ми създадоха празнично настроение...
Много ми харесаха зайовците с тези ранички - кошнички пълни с пъстри яйчица...:clap:...особено този в по едър план в червената рамка с тези дълги уши и широко отворени очи...

Последно редактирано:
Всичките гобленчета са прекрасни,а иконата направо грее за яйцата нямам думи,разкошни са!:clap::clap:

Още едно яйце и последното за празника!! Като гледам и то ще отиде за подарък като другите!:D

Поздравления за страхотната колекция! :clap::clap: Великденските неща са прекрасни, а това зайче за другарчето ти от играта е просто уникален сладур!

Назад