Етапите на Мария.

• Началник на темата Началник на темата Maria St
  • Начална дата Начална дата
здравей , Мария , имаш страхотни гоблени , мноого ми харесаха ! Искам да те попитам този , на който си ти чия разработка е , защото е много красив

Благодаря на всички посетили моята темичка!

Едно време работих в една книжарница в нашия град. Наш клиент беше човек, който се занимаваше с разработки на гоблени. Мисля , че фирмата беше Димтекс , но може и да се бъркам. В магазините в Сливен съм виждала негови комплекти. Тогава на добра воля направи разработки на целия персонал, но май само аз уших моя. Конците са ДМЦ. Много си го харесвам. От тогава обаче минаха почти 10 години. Ще се поровя в интернет да видя дали има негова страница някъде. :loveglasses:

Приеми и моите поздравления за красивите гоблени, а феята се получава прекрасно! Успех до края!

Голямо нещо започваш. Успех!
Може ли да си провериш личните съобщения, моля?

Гоблена на Риолис ще бъде изпитание за мен. Вероятно повечето от вас знаят , че се шие с вълнени конци на места с 2 нишки , на места с 1 и на кръстчета. Поне това разбрах от описанието , което имам. Малко плътно ми се вижда , но съм още в самото начало. Надявам се резултата да е добър, защото гоблена ми е подарък. Ще съм благодарна ако някой ми покаже снимка на готов гоблен на Риолис.:kissyou:

Здравей,не се притеснявай за резултата аз съм шила техен гоблен"парусник" за съжеление не мога да го покажа,защото е в България,но резултата е мн добър.Ефекта е като 3D с тези конци и различни бодове.Моят съвет е да ги застъпваш отзад по-хубавко ,че при мен започнаха да се изнизват ,може би защото са по-дебели и хлъзгави конците.Това е от мен ,спорна работа,а за резултата още веднъж не се притеснявай.

Така както го подпуках може и него да го изкарам за 1 месец. При всички случаи скоро ще има етап. Само чакам да започна с различните видове бод, че досега карам само с един и същ. Мисля , че ще се получи добре. За първи път шия с различни бодове.:kissyou:

Аууу, това пейзажче ми легна на сърцето! Поне тази част, която си ушила де :D
Много е красива картинката и ми нявява приятни чувства от миналото :)

Благодаря ви за подкрепата. Скоро ще пусна ново етапче. Наистина е много красив. Цветовете са невероятни. Това е първият ми Риолис и съм много доволна.:kissyou:

Назад