Val4e 2 Декември 2011 #21 Засега елхата я ползвам само за стойка да покажа играчките, истинската и цяла украса щее по-нататък.
Val4e 5 Декември 2011 #27 И хайде да прибавим към компанията и снежко, пресен, пресен! И май това ще е. Ще направя още няколко камбанки, че моят син иска от тях.
И хайде да прибавим към компанията и снежко, пресен, пресен! И май това ще е. Ще направя още няколко камбанки, че моят син иска от тях.
decor 8 Декември 2011 #34 Прекрасни са!!! Възхищавам се на всички, които могат да правят всички тези красоти. Май само аз още не съм се научила
Прекрасни са!!! Възхищавам се на всички, които могат да правят всички тези красоти. Май само аз още не съм се научила
mina 8 Декември 2011 #36 Прекрасни са !Все още се страхувам,но толкова искам да имам....че ще се престраша!
Val4e 9 Декември 2011 #37 От тези 2 са за подарък, една за нашата елха. Почнах да правя еднакви модели, че моят син се сърди, и си ги иска за нашата елха!
От тези 2 са за подарък, една за нашата елха. Почнах да правя еднакви модели, че моят син се сърди, и си ги иска за нашата елха!
galq_iva Гобленар 9 Декември 2011 #40 Големи красоти си сътворила:kissyou:Не ми изглежда толкова лесно