новото начинание на Лили

• Началник на темата Началник на темата Лили
  • Начална дата Начална дата
Eхе, поредната красотичка започва да се оформя :clap: Лили, и аз как споменавах родата на кръстчетата преди, но сега като се замисля ,от както шия кръстчета не съм шила гобленов бод въобще :idea:

И аз бях върла противничка на кръсчетата а сега немога да се откажа от тяЛили ,поздравявам те с новото начинание.За толкова кратко време имаш голям напредък.:clap:

Лиле,ако се организира конкурс по бързо шиене със сигурност ще спечелиш короната. Много е хубав.Трябва да му ушиеш и другарчето после.:idea:

Браво !!!!

Лили фурията познавате ли??:idea: Няма месец а гоблена преполувен .Скорост невероятна . Нищо че е кръстче пак му видя сметката на красивия гоблен:clap::. Е крайно време да ти прехвърляме нещо и от нас .:D

Лили, не ме подстрекавай, че като нищо ще взема да ти пратя една торба с гоблени! Да го донесеш в понеделник, моля.

Ще го донеса Гери.А вие си вземете по една игла и докато пиете кафенце да ушиете контура.Гадна съм нали.:gipsy:

Ооооооооо, изобщо не си гадна!!! Давай, ще го ушием! А който няма игла аз ще му дам, имам десетина в чантата! :D

Момичета, а на живо да го видите........направо ПРЕЛЕСТ! Браво, Лили, чакам с нетърпение края. :kissyou:

Браво !!!!

Хайде Лили бързо контура ,гоблена ще стане още още по- красив .!!:clap:
А другият те чака вече пейзажа...който е фантастичен и невероятен. :kissyou:

Ще се справиш и с контура, Лиленце, не се съмнявам! :kissyou: До тук е станал чудесен! :clap:

:clap:стнал е чудесен и доста бързо се справи и контурите и тях ще таправиш вече трябва да си им свикнала не ти е за първи пат :kissyou:

Кога го почна, кога го свърши!!! Станал е прекрасен. :clap: Хайде сега набързо и контура, че те чака ГК, за който май нямаш търпение. :D

Назад