GK-782 - The Orange Seller

• Началник на темата Началник на темата mila_an
  • Начална дата Начална дата
Красота!!!!И кога го започна, кога тръгва обратното броене??!!! Нямам думи....Успех до края !:clap::clap::kissyou:

:kissyou: Момичета, благодаря ви че се отбивате в моята страничка. Тони, този гоблен сигурно е един от малкото малки ГК - схемите му са само 20 листа.

Браво, получава се страхотно! :clap:
Определено си заслужава усилията.
И като гледам написаното май ще се окажем от една порода - и на мен гоблените започват да ми поспоряват само по време на отпуска.:clap::kissyou::clap:

Ama ti napredvash s bqsno tempo!!!!!!!!! Ili meraka ti e golqm ili goblena sam se shie!:D Pozdravleniq - golqma krasota...:clap::clap::clap:

Твоите САМО 20 листа напредват с бясна скорост,а резултата е невероятно красив:clap:Сигурна съм, че скоро ще го видим готов и вече ще избираш следващия:D

Момичета, благодаря ви за насърчението! Не съм предполагала, че шиенето на ГК е такова удоволствие. А между другото, Joly, аз вече съм избрала и следващия :D .Това ще е ГК 1181

OOOO, Kanale Grande - прекрасен гоблен!
То е някаква лудост :D!Иаз имам ушити само 2 листа на 1025, ама вече съм набелязала1064,1180,1659...и така докато ме изгонят и от работа и от къщи:confused:

Персонажте са вече на лице, картината се оформя ярка, слънчева, колоритна и много интересна. Поздравления!:clap: Не зная по колко време шиеш на ден, но ни слагаш в малкото си джобче по скорост и хъс за шиене.:kissyou: Успех и продължавай да ни радваш със същата скорост.

Назад