И от мен здравей

Здравейте момичета!
Радвам се,че вече и аз съм част от вашия форум.Тук много ми харесва и съм очарована от вашите страхотни произведения:clap:
Аз съм Теодора-Теди.На 31 години съм.От София съм,живея до Южния парк.
Имам дъщеря на 3 г и 5м.Казва се София и най-сладкото и лучезарно дете:)
Имам съпруг,който много ме насърчава в гобленарството и искрено се радва на моите произведения.
Шия гоблени от няколко години и това ми е най-приятното и отпускащо хоби.
Имам няколко ушити гоблени и мноооого малки мотиви,картички,украси и т.н.
Нямам предпочитания към марките,искам само да ме "грабнат".Сега завършвам един Дименшънс и скоро ще ви гопредставя:-|
поздрав::kissyou::flowerlove:

Забравих да напиша,че съм зодия везни и като типичен представител на зодията си,обожавам всичко красиво:))

Добре дошла в нашето виртуално семейство!:kissyou: Когато имаш въпроси, винаги има кой да помогне, организират се и игри, забавно е, ще видиш!

Хайде и аз да се запиша и да кажа Здравейте! Форумчето е страхотно и ми отне един цял ден да го разгледам.Има много красоти които видях тук, а и доста полезни съвети за мен.Аз съм начинаеща в това хоби, преди дни уших първия си гоблен "Бяла прелест".Сложила съм го като свой аватар.:gipsy:
Сега съм решила да ушия една икона, понеже си имам Мария и Христо в семейството, това са децата ми.Остава ми да си избера модел и я захващам, нямам търпение :D
Ще се радвам да бъда сред толковадобри и отзивчиви дами и господа!

Момичета,много сте мили:kissyou:
Цяла сутрин разглеждах форума:D.Ходих да си търся чантичка за шивашки принадлежности,от тези сладурските,нали се сещате
нещо такова:
Не си намерих около нас,но утре ще ида до магазина на Пфаф и сигурно там ще имат нещо,ако не ще поръчвам от нета:idea:
Взех си обаче едно малко мотивче,което чудесно ще ми се вшище в една нишичка на кухнята
ето това е:

сега го започвам че нямам търпение.
Къде да ви покажа моите произведения?

Привет, много ще ти хареса тук!

Момичетата правят невероятни неща, аз дори не успявам да разгледам всичко.

Назад