Пеперудки имаше в първото издание. сега поръчката е за неутрално. До тук съм в размисъл за гъби и круши, но нещо не ми идва от вътре да ги започна. А пеперудите - имам три - монтирани в картички.
Страхотна идея ми даваш за бъдещите първокласници. Но ако го правя ще го оформя после на табло, за да го виждат всички. Позволяваш ли ми да си копна идейката от теб?:cookies:
Давай смело.Аз ще го оформям като книжка - отзад ще е с бял гръб.От едната страна ще има по две малки гайки, за да се нанизва с нещо. Идеята е да се разгръща и в самостоятелен вариант да се подреждат страниците.
Двете дами малко ще отдъхнат. Знам, че трудно ще се ориентирате къде съм шила, пък и мънистата са много проклети и нефотогенични. Новото ми начало - АфриканкаПреглед на прикачен файл 180309
Новото ми начало!"Първа любов", сдобих се с него, благодарение на нашата Оля. Шие се много приятно, е, контур има....Ако ме питате за ония дами с фустите - ще почакат, свикнали са.Преглед на прикачен файл 180901
Преглед на прикачен файл 182049 Един 40 квадратов напредък.Виждам, на останалите 4 листа от схемата полета с по един цвят...Нали не е нужно да казвам колко е мърляв.