На тъмно и на светло

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Пеперудки имаше в първото издание. сега поръчката е за неутрално. До тук съм в размисъл за гъби и круши, но нещо не ми идва от вътре да ги започна. А пеперудите - имам три - монтирани в картички.

Гъбки, Диди, гъбки. ;) И нулата е налице, а имам мисъл и за началната страница.Мислех, че вече ще съм ги свършила, ама с този секнат кръст....

Всички страници са шити на бяла панама, но снимани при различна светлина, затова са на нюанси.

Гъбки, Диди, гъбки. ;) И нулата е налице, а имам мисъл и за началната страница.Мислех, че вече ще съм ги свършила, ама с този секнат кръст....

Всички страници са шити на бяла панама, но снимани при различна светлина, затова са на нюанси.
Страхотни са ♥♥♥
Да се оправя кръста, че да видим готово книжлето ♥

Страхотна идея ми даваш за бъдещите първокласници. Но ако го правя ще го оформя после на табло, за да го виждат всички. Позволяваш ли ми да си копна идейката от теб?:cookies:

Давай смело.Аз ще го оформям като книжка - отзад ще е с бял гръб.От едната страна ще има по две малки гайки, за да се нанизва с нещо. Идеята е да се разгръща и в самостоятелен вариант да се подреждат страниците.

Victorian Fashions - схема на Аrtecy,
Stitches = 204w x 250h
Colours = 63 DMC colours. Това е гобленът, който не уших за анонимния конкурс.

Моля те, завърши го.....Зелената рокля ти се получава убийствена........

Аууу, този ако беше с конци - щях да си го ушия.....Красота е, Малекс !!!!! Браво за избора!!!

Процесът продължава, благодарение на Ирина от съседния форум. Само 11 квадрата напредък.

Назад