На тъмно и на светло

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Малекс, имаш да бродираш по три квадратчета на ден ( боже, колко съм добра с математиката :D) и ти давам една седмица за рамкиране и ще си с шедьовър в Бургас

Малекс, имаш да бродираш по три квадратчета на ден ( боже, колко съм добра с математиката :D) и ти давам една седмица за рамкиране и ще си с шедьовър в Бургас
И аз така го бях изчислила, но се влях в редовете на работещите и времето ми значително намаля.

Много е красив гоблена, поздравления. Радвам се, че вече си в радиците на работещите и успех през новата учебна година.

Казах ли ти че ще ти свърши ваканцията.Много се радвам че си отново на работа.Спорна и успешна учебна година.:kissyou:
А за Венецията нямам думи красота.Дано успея да дойда до Бургас да я видя на жива тази красота.:clap:

Лили -:kissyou:
Бях забравила лечебната сила на бодчетата.

По двуцветна схемка на ArtecY

Не че не шия на коледна тематика, но някак си съм на друга вълна.Стискайте ми палци, трябва да ги довърша до 20 декември.

Всъщност едното е кукла на пластмасова панама, другото - малки мотивчета на панамена лента, остава и за другата половина да намеря малки мотивчета...

какво стана с венецията ?
:confused:дай малко инфо-тази лента ще я монтираш ли някъде -нещо детско ли подготвяш ?

Не че не шия на коледна тематика, но някак си съм на друга вълна.Стискайте ми палци, трябва да ги довърша до 20 декември.

Всъщност едното е кукла на пластмасова панама, другото - малки мотивчета на панамена лента, остава и за другата половина да намеря малки мотивчета...

Стискаме палци!!!!♥♥♥
Много са сладки мотивчетата и са явно за някое сладурче.........

Приготвила съм ти малки мотивчета, ама как да ти ги пратя?! :confused:

Ми скокни до Пловдив, донеси ги , де.:idea:Ширината на панамената лента е 26 кръстчета, та ми е малко трудно с мотивчетата, че и да са с момичешка адаптираност.

Първи отчет за 2013

Първи отчет за 2013г.
Това нещо ме повика от една витрина, на магазин за благотворителна разпродажба в Лондон. В последствие се оказа, че вътре има конци, игла, основа и гръб, но никаква следа от схема.
Е... това се получи :confused:

Назад