Моята скромна колекция

Благодаря!Дамата я оформих като възглавничка,а на "Пътешествието" му сложих премяна.Между другото завърших и "Момиче с кон" на Ланарте

Много хубаво оформление:clap::clap:, а на Момичето с коня и аз му се каня , но не знам кога ще му дойде реда..........

пътешествието е разкошен много бих му се радвала , а ланарте е нежност отвсякъде . обичам гоблени в бяла и светла гама, прекрасни придобивки имаш

:clap:Чудесно оформление, възглавничката много ме впечатли, пътешествието е прекрасен, а Ланарте - винаги харесван, поздравления!:loveglasses::kissyou:

И трите модела са чудесни.................... :clap::clap::clap:

Благодаря за милите думи!Възглавничката имах идея да й сложа един цикламен ширит и пискюл,но като намеря .Сега шия едни кокошчици на Дим .Много скоро ще ги покажа,а после си продължавам "Бистрото".:greeneye:

Лелеееее.... момиче не си се показвала, ами не знам да нямаш скрита вълшебна игла??? Браво все хубави неща си направила и ушила ;)

Поздравления за разкошната колекция! А "Пътешествие около света"(онзи с балоните)е великолепен с тази рамка!Като го видях ми се прииска да завърша и моя....:clap::clap:

Назад