nikoll Гобленар 13 Октомври 2011 #24 Прекрасни гоблени и никак не са малко. Допадна ми фрегатата, за пръв път я виждам:loveglasses:.:clap:Успех със следващите!
Прекрасни гоблени и никак не са малко. Допадна ми фрегатата, за пръв път я виждам:loveglasses:.:clap:Успех със следващите!
K kristi_g 13 Октомври 2011 #25 Благодаря за хубавите думи!Продължавам с шиенето и ще показвам още!:greeneye:
cecunka 14 Октомври 2011 #27 Разкошна колекция.:clap::clap:Денят ми започна с толкова много красота, че няма начин да не е прекрасен.
Разкошна колекция.:clap::clap:Денят ми започна с толкова много красота, че няма начин да не е прекрасен.
maleks Гобленар Модератор 15 Октомври 2011 #30 :clap:Колко много красиви цветя!Но и пейзажите не им отстъпват!
K kristi_g 15 Октомври 2011 #31 Благодаря ви за прекрасните отзиви,вие сте ми голям стимул да продължавам да шия! Вярно е че много харесвам цветя и пейзажи и май повече от тях шия!
Благодаря ви за прекрасните отзиви,вие сте ми голям стимул да продължавам да шия! Вярно е че много харесвам цветя и пейзажи и май повече от тях шия!
K kristi_g 24 Октомври 2011 #32 Това е новото попълнение при моите гоблени!Ших го за разнообразие от един голям гоблен,който съм почнала и не знам кога ще му се види краят!:loveglasses:
Това е новото попълнение при моите гоблени!Ших го за разнообразие от един голям гоблен,който съм почнала и не знам кога ще му се види краят!:loveglasses:
K kristi_g 31 Октомври 2011 #33 Здравейте момичета!Искам да ви покажа с какво се занимавам тези дни,не са гоблени,но е много занимателно и увлекателно,дано ви харесат!:idea:
Здравейте момичета!Искам да ви покажа с какво се занимавам тези дни,не са гоблени,но е много занимателно и увлекателно,дано ви харесат!:idea:
K kristi_g 24 Ноември 2011 #34 Здравейте момичета и момчета!Искам да ви покажа новите си гобленчета! !
K kristi_g 24 Ноември 2011 #35 Ето и другото,което заших благодарение на sissak!Още не е прано и гладено,но и това ще стане скоро!:idea:
Ето и другото,което заших благодарение на sissak!Още не е прано и гладено,но и това ще стане скоро!:idea:
Nev 24 Ноември 2011 #36 Аууу, защо чак сега виждам колекцията ти? Страхотни неща си ушила! И толкова много! Браво! :clap:
K kristi_g 11 Февруари 2012 #37 Това е новият ми гоблен!Отне ми доста време понеже е доста голям,но много си го харесвам!
R radi77vr 21 Февруари 2012 #39 Страхотни гоблени. Много ми хареса пейзажа с планините. На коя фирма е, за да си го купя
K kristi_g 21 Февруари 2012 #40 Схемата е от Галерия Бродерия,шила съм го с конци Ариадна и мога да кажа че е доста сполучлив!Аз много си го харесвам!:greeneye:
Схемата е от Галерия Бродерия,шила съм го с конци Ариадна и мога да кажа че е доста сполучлив!Аз много си го харесвам!:greeneye: