Triana` Гобленар 30 Септември 2011 #22 Много хубави и оригинални гоблени ,а пеперудките са супер :clap::clap:
did_tag Гобленар Модератор 30 Септември 2011 #24 Много красота на едно място........... :clap::clap::clap:
pepikv 30 Септември 2011 #29 Много хубави гоблени има тук.Вълната с конете е невероятна.Този гоблен винаги съм го харесвала много. :clap:
Много хубави гоблени има тук.Вълната с конете е невероятна.Този гоблен винаги съм го харесвала много. :clap:
dona-ilona 1 Октомври 2011 #31 :clap::clap::clap: Цялата колекция ми допада!Много красиви неща има при тебе!Много ми допадна котенцето.Имам приятелка,на която са слабост и много си падна по гобленчетоЧакам с нетърпение следващата красота!!!
:clap::clap::clap: Цялата колекция ми допада!Много красиви неща има при тебе!Много ми допадна котенцето.Имам приятелка,на която са слабост и много си падна по гобленчетоЧакам с нетърпение следващата красота!!!
matcata 18 Декември 2011 #35 чуднички,но картичките с тези розички са страхотни.Незнам как си ги направила,но:loveglasses::clap: