гоблените на vania.kaimska

• Началник на темата Началник на темата vania.kaimska
  • Начална дата Начална дата
Момичета доста време не съм показвала нещо ново.сках да ви ги покажа направо рамкирани.Извинявам се за лошите снимки,но са правени с телефон.
Първо иконата

Да ви покажа и моят Фараон.Уших го на един дъх.Сега му шия и другарче.Снимката е от телефон,защото апарата взе да ми прави номера.Цветовете са по-ярки

Другарчето на фараона е готово.Ако знаете само какво въображение проявих докато го докарам в този вид.Първо намалих броя на цветовете,заради което се наложи да сменям и знаци по схемата,но мисля,че се получи добре

Да се отчита достойно за края на 2007.Това е последният гоблен за тази година.Отива да краси стена на една нова къща
Извинявам се за снимката,но телефонът ми е стакива възможности

Момичета показвам новите неща
Мелничката вече в рамка,абстракцията и тя е готова,но още чака за рамка .И накрая арабскато момиче,но още неизкъпано.И снимките пак ми са лоши но нямам търпение да ви ги покажа

Нещо немога да обърна снимките.Обръщам ги а като ги прикача пак излизат наобратно.
И последният готов и рамкиран"Заснеженото градче"

Това пиленце го уших експресно за подарък.Утре ще излети за Турция.Не знам за кого ще е подаръка,но дано да го харесат.

От април не съм показвала нищо.Направо ме е срам.Бурята бошува цяло лято,че захвана и есента,но крайно време беше да утихне.Ето я готова"Силата на вярата"Във вторник ще ходи за рамка

Назад