Vili_SS 14 Март 2016 #384 Много е красиво Гале, със здраве да си го ползваш. Поздравление и за Ставрозова, майсторка е:clap::clap::clap:
Много е красиво Гале, със здраве да си го ползваш. Поздравление и за Ставрозова, майсторка е:clap::clap::clap:
galq_iva Гобленар 2 Май 2016 #387 две покривки, едната направена за другарчето ми от великденката игра, а другата за приятел
did_tag Гобленар Модератор 21 Юни 2016 #393 Малко, но красиво............. galq_iva каза: отново нещо малко, скоро май няма да покажа нещо по-голямо Кликнете, за да разширите...
Малко, но красиво............. galq_iva каза: отново нещо малко, скоро май няма да покажа нещо по-голямо Кликнете, за да разширите...
galq_iva Гобленар 18 Април 2017 #396 Лелееее без малко да не си намеря темата,не че не съм шила толкова време, но.... сега лекичко ще се отсрамя Москва от миналогодишния конкурс на Светланка.. първия ми примитив... малко коледни минита...
Лелееее без малко да не си намеря темата,не че не съм шила толкова време, но.... сега лекичко ще се отсрамя Москва от миналогодишния конкурс на Светланка.. първия ми примитив... малко коледни минита...
stavrozova Гобленар 19 Април 2017 #399 galq_iva каза: и последната ми завършена пролента фея Кликнете, за да разширите... Прекрасна фея :clap:
galq_iva каза: и последната ми завършена пролента фея Кликнете, за да разширите... Прекрасна фея :clap:
galq_iva Гобленар 6 Август 2017 #400 Преглед на прикачен файл 182053 Готова съм с моята фея:kissyou: Последно редактирано: 10 Август 2017