stavrozova Гобленар 3 Август 2015 #343 На живо е още по-хубава, Гале все едни красоти шиеш, браво! Таман съм си намислила какво да шия и хоп Галя ме обърква хихи!
На живо е още по-хубава, Гале все едни красоти шиеш, браво! Таман съм си намислила какво да шия и хоп Галя ме обърква хихи!
Дида Гобленар Модератор 3 Август 2015 #346 galq_iva каза: готова съмммммммм.... Кликнете, за да разширите... Супер е ♥
С СВЕТЛАНА 4 Август 2015 #348 Дамата с маковете - прекрасна! Много ми харесва! И тези перли така добре я освежават. Много качествена снимка си направила, перличките така хубаво се виждат. Интересно каква рамка ще и избереш?
Дамата с маковете - прекрасна! Много ми харесва! И тези перли така добре я освежават. Много качествена снимка си направила, перличките така хубаво се виждат. Интересно каква рамка ще и избереш?
Rossko 7 Август 2015 #350 Честито :clap: Феичката с маковете е с много наситени цветове и мънистата са подбрани много добре.
Дида Гобленар Модератор 29 Ноември 2015 #353 galq_iva каза: Благодаря ви, че се отбивате и тук! още мокричък... Кликнете, за да разширите... Чудесен !!!
galq_iva каза: Благодаря ви, че се отбивате и тук! още мокричък... Кликнете, за да разширите... Чудесен !!!
did_tag Гобленар Модератор 30 Ноември 2015 #355 Честита поредна красота.............. А какво стана с Хаед-а?
galq_iva Гобленар 30 Ноември 2015 #356 Благодаря ви момичета!:kissyou: Хаед-а Дидка, спи дълбок зимен сън и кой знае дали ще се събуди някога...
Благодаря ви момичета!:kissyou: Хаед-а Дидка, спи дълбок зимен сън и кой знае дали ще се събуди някога...
Vili_SS 1 Декември 2015 #357 Гале , много е хубав, браво на теб :clap::clap: и честито на сестра ти :kissyou:
noar 5 Декември 2015 #358 Много красиви гоблени видях във вашата страничка -поздравления.Всичко е уникално, но най-много ме впечетли двореца ,като истински е ! Браво!
Много красиви гоблени видях във вашата страничка -поздравления.Всичко е уникално, но най-много ме впечетли двореца ,като истински е ! Браво!
Rossko 16 Декември 2015 #359 :clap: Много е хубав двореца ! Много го харесвам този гоблен-доказателство, че и с по малко цветове могат да се направят красиви гоблени :clap:
:clap: Много е хубав двореца ! Много го харесвам този гоблен-доказателство, че и с по малко цветове могат да се направят красиви гоблени :clap: