did_tag Гобленар Модератор 26 Април 2014 #221 Колко много си напреднала............ Давай, малко остава
neznainata 4 Май 2014 #224 Този ми е един от любимите на Дим, някой ден се надявам да го ушия и аз! Браво на теб, още малко и си готова :kissyou:
Този ми е един от любимите на Дим, някой ден се надявам да го ушия и аз! Браво на теб, още малко и си готова :kissyou:
Freeky 16 Май 2014 #225 Гледах го във фейса и наистина се получава много, много добре! А от каталога на Дим не ми хвана особено окото. Ще си имаш страхотен градски пейзаж!
Гледах го във фейса и наистина се получава много, много добре! А от каталога на Дим не ми хвана особено окото. Ще си имаш страхотен градски пейзаж!
Дида Гобленар Модератор 21 Май 2014 #228 Ще чакаме контура, че да седнем на столчетата и да пием по един джин...♥♥♥
dushkova Гобленар 21 Май 2014 #229 Прекрасен изглед във Венеция!:clap::clap::clap:Честито ,ама столчетата са само 2 така ,че ще пием питието прави!:idea:
Прекрасен изглед във Венеция!:clap::clap::clap:Честито ,ама столчетата са само 2 така ,че ще пием питието прави!:idea:
juliana231 Гобленар 21 Май 2014 #230 Красота и романтика...Чакаме контура за да му се насладим в пълната му прелест :clap:
did_tag Гобленар Модератор 22 Май 2014 #233 Ей, голяма скорострелница си........................Сега чакам контура и мога и него да запланувам
galq_iva Гобленар 22 Май 2014 #234 Благодаря ви милички че се отбивате тук! Напредвам и с контура, тези дни ще покажа....
Юра Гобленар Модератор 22 Май 2014 #237 Има няма месец и готов - браво за ентусиазма :clap: Гоблена е приказен !
galq_iva Гобленар 26 Май 2014 #239 финал.... следва къпане и разходка до Бургас... Последно редактирано: 26 Май 2014