ВЪРТЕЛЕЖКА 3

На Никол и на всички момичета хиляди благодарности !!!:kissyou:
Прекрасен робин си имам. Остана само аз да избоцкам моята част, обаче леко мисля да е префасонирам.
Добре че зимата дойде накрая, та иначе щяхме да объркаме графика. :D

Момичета, миналия ден изпратих робина на Дъки, но не успях да го снимам :( Кате, извинявай, но техниката отказа.

У мен в момента са тези на Зезата и Бисквитка.

Момичета, моето участие в робина приключи.Благодаря на всички за многото положителни емоции,които имах в тази игра,Благодаря на всички и за изненадите, които бяхте приготвили с голямо старание и сте вложили частица от себе си в тях.Имам и ножичка, но не знам от кого е.Да си признава веднага.
А аз благодарение на всички съм готова за Великден.
:kissyou: на всички.

Най-накрая намерих време да покажа снимките на робина на Дъки
Мотивчето на Мимик
026365488.jpg
, моето мотивче
026365487.jpg
и общия изглед
026365489.jpg

Извинявам се за гроните снимки, от телефона са.

Aуу, супер ми е станал робинът, благодаря ти Светле, естествено и на всички момичета допринесли за тази красота:kissyou:. Чакам го с нетърпение за довършване и рамкиране:gipsy:

Mimik , съжалявам ,4е неуспях да те зарадвам за Св. Валентин. Но бъди сигурна ,че съм шила с голямо желание!
:kissyou:

Най-после успях да намеря малко време да покажа и моето последно участие в третата въртележка :) Робина е вече при Юра. Ето и сладката кокошка-торта:

И целия изглед на сладкия робин:

Момичета, за мен отново беше изключително голямо удоволствие да участвам в играта. Благодаря ви на всички за прекрасните подаръци и страхотните емоции.
Мислех си, че ще ми е доста трудно да спазвам срокове и да шия избран от друг модел, но във всяко едно моделче съм вложила много любов и старание. Мислех си и да не участвам повече, но ....вече имам и избран дизайн за 4-тата въртележка. Ще се откажа обаче само, ако се появят нови желаещи за играта, за да им дам шанс и те да усетят невероятната тръпка!

Последно редактирано:
Право да Ви кажа не очаквах да се получи толкова сладко робинче. Благодаря за старанието и усърдието което положихте за моя проект :kissyou::kissyou::kissyou:
До нови робинови срещи :D

Дори, не се съмнявам въобще!
Светле, голяма красота е с тази рамка!

Ето и моят отчет: септемврийският Пух от робина на Зезата

Homemade къщичката от робина на Бисквитка:

Момичета, много ви благодаря за страхотната игра! С удоволствие ще участвам отново :kissyou:

Май всички приключиха.Оства само окончателното дооформяне? Нали не се лъжа?
Ако съм права, до нови срещи в следваща игра :clap:

Светулка, страхотни са яйчицата - грея, греят!!!
И направо се лъжеш да ти кажа :D щото ключетата на Дорис още са при мен. Имам още малко, но вечер не мога да шия че е бяло и нищо не виждам.
Дорис, моля да ме извиниш :rezando:

Сърчицата вече са у мен! Не мога да им се нарадвам! Прекрасни са :loveglasses: Благодаря ви, момичета :kissyou::kissyou::kissyou:

Дорис, допълнителното пакетче в плика предполагам е за Захар :idea:

Страшни сте! Сложете на края на темата всички робинчета, за да не ровим,когато искаме да им се порадваме..
Юра, Мимик-приключих с лекциите. Предлагам ви да си организираме една среща на кафе в Асеновград, за да ми ги покажете на живо тези ваши красоти..Аз мога всеки делничен ден, след 13,30 часа...ако искате да се видим на онова кафе -срещу църквата /Св. Атанас май се казваше :shy2: / Пили сме кафе там и друг път..

Сърчицата вече са у мен! Не мога да им се нарадвам! Прекрасни са Благодаря ви, момичета :kissyou::kissyou::kissyou:

Дорис, допълнителното пакетче в плика предполагам е за Захар

:gipsy:Да , да в бързината направо изключих да ти напиша!:kissyou:

Мимик, робините вече са при мен :)

Моят е много хубав, утре започвам този на zezata.

Mомичета, много ви благодаря, страшно ми харесва!!! :kissyou::kissyou::kissyou:

robin

Мили момичета,
Робините ви са станали много красиви!
Приемете поздравленията ми!
Много сте упорити и всичко е станала много красиво!
Ще си имате добри спомени от участниците-приятели!
Успехи!
Masha

Назад