ВЪРТЕЛЕЖКА 3

Малвинка ще си направя контура - няма да свърши света ако закъснее два-три дни. Само давам инфо - Светлето да е подготвена.
Сърцата на Мимик са при мен - някой да ме ориентира с номерацията .На три от кутийките има два номера - един с с молив и един с химикал - кое се приема за вярно?!?

Последно редактирано:
Юра, извинявай, забравих да кажа за номерацията. Мимето е объркала номерацията на 6,7 и 8 - написаните номерца в дясно, в квадратите на схемите са от мен. Нека първо да кажа на Мимик, тя да каже как да се шият.

Юра, извинявай, забравих да кажа за номерацията. Мимето е объркала номерацията на 6,7 и 8 - написаните номерца в дясно, в квадратите на схемите са от мен. Нека първо да кажа на Мимик, тя да каже как да се шият.

Ше ми каже - ще се видим и ще изясним нещата около номер 8 :D

Специално за Никол :kissyou:

Не успях да направя добри снимки, но все пак се вижда.
Утре изпращам на Бисквитка.

Малвинка,готова съм - лично на мен камиончето много ми хареса и не беше трудно за шиене просто нямах много време....
Ето го и него :

Светле,преди малко го пуснах в пощата - нямаха от пликовете с пуканките - затова е пуснат като малък пакет / слагаха специално тиксо да го запечатат/ . Казаха че утре трябва да е при теб.

:kissyou::kissyou::kissyou:

Нищо им няма на снимките Mimik, много са си добре, супер е , благодаря:kissyou:!
А ето и моят принос към робина на Катето и мен не ме бива много с фотото:D:

nellli, чакай поща, изпратих го днес, обаче след обяд.

Никол, на Катето робинчето пристигна.
Дорис, при теб няма ли нищо още? Миналият четвъртък го пуснах.

Мими, получих вчера робина със сладките, днес го изпратих заедно с пролетния на Зезата. Ще го получи чак в петък :(

Снимки ще има, като се заредят батериите на фотоапарата.

Супер! И на мен ми олекна, че каквато съм отплесната като нищо може да съм пропуснала нещо да допиша на плика с адреса. :D

Обещаните снимки: за Нели общ план
025510569.jpg
ипомеята
025510570.jpg
и виолките
025510571.jpg
Нели, махнах мънистата, с тях стоеше грубо и сложих възлите, макар да не станаха много еднакви.

@ Светла Петрова - Светле, ще трябва да ушиеш две френски възелчета и по моята картинка, че там се изсипват малко семенца.

За Никол: шоколадовите сладки
025510544.jpg
и общ план
025510568.jpg

P.S. момичета, малко ме затруднихте с тези "домашни" . Та не се сърдете, ако темата не е добре развита ;)

Последно редактирано:
Леле, страхотно е моето робинче!!! Малвинка, много благодаря за допълнителната помощ! :kissyou:
Разбирам аз, че си писала домашно, ама то си нямаше тема - свободно съчинение си е! :D

Назад