И аз да се похваля....

• Началник на темата Началник на темата gpiano
  • Начална дата Начална дата

gpiano

Гобленар
Здравейте! Ето и моите гоблени - два от които са в процес на работа, но се надявам скоро да ги завърша и да ги покажа в завършен вид. Конете са щамповани - на тях учих бода! Ягодите са ми първия гоблен със схема и другите вече са по- сериозни.... Този с пианото ми е последния ушит. Днес го взех от рамкиране.

Поздравления за теб:clap:, поздравления и за мен............. ти си знаеш защо;)
С гоблена на черна панама си напреднала много / това май е за 1-2 дни/, морският също се получава страхотно, а рамкираният с пианото - нямам търпение да го видя на живо.:loveglasses:
Вече съм убедена, че си едно от нас- ЩУРИТЕ ГОБЛЕНАРКИ!!!:kissyou:

Още една зарибена душица.Йероглифите на PANNA са ми фаворит-бързо го довършвай и подхващай следващите от серията.

Купих си два вида молив. Единия изглежда като обикновен молив, а другия е като тебешир. Казаха ми, че трябва да търся молив-креда казах в магазина така те ми предложиха два вида.Купих си от двата, но разчертавам с този където прилича на обикновен молив повече ми харесва. Другия се размазва.

Още една зарибена душица.Йероглифите на PANNA са ми фаворит-бързо го довършвай и подхващай следващите от серията.
Ами за сега съм се сдобила само с тази схема......прати ми я една ваша съфорумка и моя позната....други от тази серия нямам.....

Това му е рамката!!!:loveglasses: Златистото много го отваря и подхожда на тази черна панама!!!:clap::kissyou:

Това са последните ушити гобленчета. Книгоделителите ги уши мама. А йероглифа е мое дело. Тези гобленчета са подарък за едни добри приятели от Германия! Скоро ще се похваля и с нови неща. Скоро ще е готова и графиката, която шие мама и ще я покажа. :)

Йероглифът отново е много сполучлив и в този вариант!!!:loveglasses: А не ми става ясно книгоделителите ламинирани ли са?!?!? Как им е оформен гърба?:confused::kissyou:

Това е графиката, която уши мама. Тези дни ще я занеса да се рамкира и ще я покажа в напълно готов вид.

Ето и първото ми малко коледно гобленче! Сега остава и рамка да му сложа, но не искам да е такава дето се закача за стената а такава като за снимки. Ако някой знае къде се правят да каже!;)

Това е последното ми гобленче, което ще занеса на рамка тези дни и ще го подаря за рождения ден на моята братовчедка. Шия и още един такъв за мен, защото много ми харесва и е много свеж и мисля, че ще стои добре в новообзаведената ми спалня :P

:clap::clap:Коледното гобленче е много сладко и весело , а цветята и аз съм ги заплюла много са красиви. Покажи ги после и рамкирани.:clap:

Назад