сватбения ни портрет

• Началник на темата Началник на темата vesi700
  • Начална дата Начална дата
определено имам нужда от подкрепа и яко сръчкване. От миналия август шия това

и съм стигнала до това

:-|

Ушила съм около една трета. Гобленът е 23 на 32 квадратчета, 1:1, с много единични бодове (ама все пак не са прекалено - около 70 цвята са)
Срамота, нали (в никакъв случай не е nice, а!)
А мъжът ми настоява да не се занимавам с глупости (т.е., с мъничета) и да не шия по две-три работи наведнъж, а да си седна на д...то и до Коледа да съм го ушиела. Малко не ми е ясно как ще стане това :confused:

Последно редактирано:
Много добре ти се получава. Да ти кажа честно това е най-добрият вариант на гоблен по снимка ,който съм виждала! Другите така се разминават..че...
Ший просто...
А пък на мен да ви кажа фонът ми е най-приятен..седиш си пред телевизора ,бодеш си и нищо не броиш!:D

Лети, как да не броиш,пиле-имам 19 варианта на синьото, свят ми се завива просто:uhhhh:
Не знам дали и при ХАЕД-ите е така, ама като ушия тоз, ще пробвам един - дотогава би трябвало да съм си калила нервите....:D

Vili_SS , не съм го правила аз-платих да ми направят схемата и не съжалявам за нито един даден лев, много хубаво ми се вижда.Само да имах достатъчно инат да седна да го довърша ...Макар днес наистина да седнах - и си пролича!!! :)

А мъжът ми настоява да не се занимавам с глупости (т.е., с мъничета) и да не шия по две-три работи наведнъж, а да си седна на д...то и до Коледа да съм го ушиела. Малко не ми е ясно как ще стане това :confused:
Ами помисли си, че има гоблени с над 100 цвята...а твойте само 70!
Не се помайвай , а давай следващ етап!

Тези, които са ти направили схемата са били майстори!
Прекрасен гоблен шиеш!
И невероятен спомен ще си имате за цял живот!:kissyou:

П.С. А за твоя утеха - шила съм гоблена на Лаура Стич с 250 цвята.

не съм сигурна дали имам право, но след като коментираме некоректни фирми, защо пък да нямам право да кажа кой измайстори тази схема -
http://gob-le-ni.hit.bg/
Пращането на снимката, уточняването на размери, цветове, изработката и получаването на схемата беше в рамките на една седмица.
честно казано, подходих с голям скептицизъм-бях виждала доста оплескани схеми по снимки.Но тук и дума не може да става за това-щом лицата са такива, представям си нататък какво ще е.Съжалявам само, че не ги помолих да ми вмъкнат лъскава нишка, защото в оригинал роклята ми направо блестеше. а сама не смея да вмъквам нововъведения...:-|

Аз каквото и да кажа ще трябва да повторя момичетата преди мен! Гоблена се получава страхотен и с удоволствие ще следя етапите му и ще се радвам да го видя готов.
Успех! :clap:

Благодаря, момичета, за окуражаването и сритването на...вие си знаете какво...:kissyou:
тези дни ту шия по цяла вечер, ту по цял ден не го докосвам-на село е време за лютеници, сосове и т.н., а свекърва ми не е от тези, дето ще оставят продукцията да изгние по корените :idea: Вечер лягам изтощена :(

Напредвам обаче малко по малко и съм решила на 15-ти да покажа докъде съм стигнала, като съм си поставила за цел да изравня фона и да започна поне костюма на младоженеца.Да видим дали ще успея да се справя с това:D

Благодаря още веднъж за куража, който ми давате-виждаше ми се много далечно изпълнение, сега започвам да добивам смелост и увереност, че ще го свърша -ако не до тази Коледа, поне до годишнината от сватбата-07.03 (е, може и 2013, де :-|)

Ааа,никаква 2013г.Този страхотен гоблен-който е идентичен със снимката-а не като някои се чудиш какво се вижда,трябва по-скоро да види бял свят:clap:

ето дотук опрях за две седмици, в които се наложи да съвместявам и други функции - не че се оплаквам, радвам се, че помагам на човек в беда.
Но все пак - не е малко

или поне така ми се иска да бъде. Ако спра да шия за Тана, ще понапредна повече, но сърце не ми дава да спра

още малко ушито след изборните емоции :D
има още малко завъртяно от фона по стана , де :idea:

Право в десятката!!! Не съм мислила от тая страна на въпроса, да се постарая значи до неделя да му ударя и другото рамо :D

мъничък напредък...:-|
снимката не е много добра- от телефона е, ама пак се вижда, че съм понапреднала...

Много,много красиво се получава гоблена,заслужава си целия труд,който влагаш:clap::clap::clap:Успех

Веси, трябва да имаш още по-голям стимул, след като шиеш твоята рокля. Наистина се получава страхотно, ама няма със сигурност да стане до Коледа.

Гледам, гледам, още си седиш около ЛТ:idea:./ЛТ - линия на талията/

въпреки проблемите около годишните приключвания,данъчни декларации и т.н., все пак отчитам, че минавам вече на втората половина на гоблена :D

Последно редактирано:
Назад